Jest za bardzo ruda, to ją dyskwalifikuje.Cytat:
Ta pierwsza spoko, druga ma za dużo piegów :P
Piegi są spoko.
http://images.fanpop.com/images/image_u ... 24_768.jpg
Wersja do druku
Jest za bardzo ruda, to ją dyskwalifikuje.Cytat:
Ta pierwsza spoko, druga ma za dużo piegów :P
Piegi są spoko.
http://images.fanpop.com/images/image_u ... 24_768.jpg
Po przykrym doświadczeniu kiedy to raz strzeliła mi w dolne partie i przed oczami pojawia się wizja bycia drugim Hitlerem pod względem fizjologicznym, próbuję unikać konfrontacji przeciwko niej ;) Ale to nie jedyny przypadek, świetnie strzela moim zdaniem ;)Cytat:
Zamieszczone przez DMageA
Eva Green, jedna z tych pań która ma to coś w sobie, mimo że jest kariera filmowa nie jest zbyt udana
Eva Green jest bardzo piękna, szkoda, że aktorsko wypada słabo...
Jest piękna i aktorka też z niej też dobra. W sumie to nie wiem czemu jej teraz nie wychodzi, może zły dobór filmów?
Co do piegów, nie mówie, że są złe. Jedynie nie powinno być ich za dużo, a dziewczyna nie powinna być jednym wielkim piegiem.
Dziwne, ja mam koleżankę, która ma trochę piegów na twarzy, a jest z niej naprawdę piękna dziewczyna.
Może specjalnie to zrobiła, dała niby taki znak 8-)Cytat:
Po przykrym doświadczeniu kiedy to raz strzeliła mi w dolne partie i przed oczami pojawia się wizja bycia drugim Hitlerem pod względem fizjologicznym, próbuję unikać konfrontacji przeciwko niej ;) Ale to nie jedyny przypadek, świetnie strzela moim zdaniem ;)
W dreamers grała bardzo dobrze, wczuła się w rolę :D :DCytat:
Eva Green jest bardzo piękna, szkoda, że aktorsko wypada słabo
Oczy!! To spojrzenie! :oops: Poza tym jest piękną, naturalną kobietą.Cytat:
Eva Green, jedna z tych pań która ma to coś w sobie, mimo że jest kariera filmowa nie jest zbyt udana
Ostatnio faktycznie. Chociaż i tak nie ma na co narzekać, 2 superprodukcje jak bond i królestwo to nie tak źle. Jeszcze odbije sobie. Każdy aktor musi co nieco pograć w szmatławcach, ona jest trochę po 30 dopiero.Cytat:
Jest piękna i aktorka też z niej też dobra. W sumie to nie wiem czemu jej teraz nie wychodzi, może zły dobór filmów?
No to wiadomka, ale Ewa właśnie ma bardzo dużo piegów a nie przeszkadza jej być piękną. Może z pryszczami coś pomyliłeś ;) ?Cytat:
Co do piegów, nie mówie, że są złe. Jedynie nie powinno być ich za dużo, a dziewczyna nie powinna być jednym wielkim piegiem.
Z milfów - aktorek, które są dobrymi aktorkami mam jeszcze słabość do Naomi Watts :oops:
Nie specjalnie raczej, bo to ja próbowałem zajść ją od tyłu a tu nagle obrót o 180 stopni i natychmiast strzał prosto przed siebie w pozycji klęczącej, po mojej reakcji natychmiast próba pierwszej pomocy ale w takich sytuacjach lepiej zostawić faceta leżącego tak jak jest o ile daje jakieś znaki życiowe ^ ^ Na szczęście po chwili przyniosła mały worek lodu.... ulga jakiej jeszcze w życiu nie zaznałem :lol: Przy okazji przyniosła moją flaszkę z wiśniówką :)
No właśnie chyba mamy inne rozumienie słowa dużo:P Mnie chodzi o coś takiego:Cytat:
No to wiadomka, ale Ewa właśnie ma bardzo dużo piegów a nie przeszkadza jej być piękną. Może z pryszczami coś pomyliłeś ;) ?
http://img.likely.pl/photo/large/201...-a90cada3.jpeg
Eva może i ma piegi, ale bardzo słabo je widać.
łat da faq? Może ktoś ją kwasem oblał?
A można poprosić o zdjęcie bez ociemnienia ? :D
Z piegami to sprawa prosta, odpowiedni kontrast twarzy musi być !