danke szyn
Wersja do druku
danke szyn
Mozna go tez wylaczyc w opcjach gry-bez potrzeby odinstalowania.Cytat:
Zamieszczone przez Argail
Nie trzeba odinstalowywać. Wystarczy wyłączyć opcję blood w ustawieniach grafiki. Na pierwszy rzut oka mi ten blood pack się podoba... może dlatego że gram Macedonią. Według mnie jest zdecydowanie lepszy niż ten w Shogunie - tam to dopiero jest groteska :D
o to właśnie chodziCytat:
Zamieszczone przez Memnon[pl
Zapraszam Państwa : UPDEJT moda ALL FACTIONS PLAYABLE , informacje po polsku na naszym ukochanym forum totalwar.org.pl w dziale MERCATUS mody do ROme 2,
LINK:
viewtopic.php?f=577&t=14051&p=331448#p331448
------------------------------------------------------------------------Na temat-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Pograłem wczoraj z bloodpackiem i bardzo to DLC dodało ducha starciom, wspaniale to wygląda, zwłaszcza krew na podłożu i odrąbywanie części ciała ;)
Widzę, że frakcja narzekaczy dalej trzyma się dzielnie, ehh. Nic to, wszystkiego dobrego, idę robić modele budynków i unitów pod moda AFP z góry posta, bo akurat mam chwilę, planujemy dodać parę submodów dla niektórych grup frakcji. Jeśli ktoś ma jakies pomysły prosze o wpis w dyskusji z linka powyżej!
Pozdrawiam
PS. Gra na najnowszym patchu na poziomie Legendary to już wyzwanie, zwłaszcza Nomadami z nowego DLC.
Narzekania, tak? Czytając forum widziałem na narzekania braku patcha. Patch wyszedł... narzekania, że jest taki a owaki. Pytanie retoryczne: ma znaczenie czy patch wyszedł czy nie wyszedł, skoro rezultat jest podobny? :)
Granie Nomadami musi być ciężkie i bez legendary. :PCytat:
Zamieszczone przez Umbrecht
Mam pytanie do osób, które więcej pograły na Bliskim Wschodzie, po tym patchu, DLC nomadów armie AI zaczęły korzystać z łupienia? Prosiłbym przy odpowiedzi podanie jaką frakcją się gra i na jakim poziomie. :)
Nie liczy sie sztuka a jakosc ;)
P.S. Skoro partia "malo wymagajacych" pozwolila sobie na zlosliwosc, to odbije pileczke przypominajac o jakze pochlebnej recenzji na tym portalu o Romku 2. I tak miedzy nami kolor zielony kojarzy mi sie juz z obroncami CA ;)
Skoro poprawiaja bugi na ktore narzekamy zatem mamy racje. Nie trzeba wielkiej logiki by wyciagnac taki wniosek.
A dlaczego recenzent miał narzekać, skoro wszystko mu śmigało jak złoto i grało mu się dobrze? Nie wszyscy mieli problemy z Romkiem po premierze. Serio, facet pisze dla Was za friko obszerny i - moim zdaniem - ciekawy i dobrze napisany tekst, nagrywa let's playe, żebyście sobie przed premierą poczytali i pooglądali, ale i tak źle... Może faktycznie zaczniemy jakieś diety pobierać od CA, przynajmniej by się serwer zwrócił. ;)
Mnie wersja recenzencka gry chodziła w miarę dobrze, a żadnych poważnych bugów czy glitchy nie uświadczyłem. Widać to zresztą na filmikach, które w żaden sposób nie były modyfikowane(poza ekranami ładowania). Widzieliście na nich dokładnie to samo co ja. Zresztą, ja do tej pory nie uświadczyłem większości problemów, na które niektórzy wciąż się tutaj uskarżają.Cytat:
Zamieszczone przez adi
Jaki w ogóle miałbym mieć cel w zmyślaniu w recenzji? Nikt mi za to nie płacił, jedyną nagrodą była możliwość pogrania w Rome 2 kilka dni przed premierą. A moja robota nie wyglądała tak, że sobie po prostu radośnie odpalałem grę i cieszyłem się życiem. Dlaczego w ogóle miałbym pisać o problemach, których nie miałem i nie mam? Wyjaśnisz mi to może?
Wszystko robiłem na czuja, nigdy w życiu nie pisałem czegoś takiego jak ta recenzja, nie nagrywałem filmów z rozgrywki z komentarzem. A robiłem to tylko po to, żebyście przed premierą mieli jak najwięcej radochy.
Może następnym razem gra zostanie oddana tobie do recenzji, a ty będziesz miał tydzień na
- napisanie obszernej recenzji
- nagranie jak największej ilości filmów
- montowanie i obrabianie nagranych materiałów
- konwertowanie tych filmów przez kilka godzin(każdego z osobna)
- wrzucanie filmów przez kilkanaście godzin na kanał.
Myślę, że nikt Ci nie zarzuca czegos takiego jak specjalne wprowadzanie czytelników w błąd. Chwała, że Ci sie chciało pisać recenzję. Nie zmienia to faktu, że po przeczytaniu recenzji radośnie pobiegłem do sklepu. Teraz mam 50h i już nie odpale tej gry.
Nie mam do Ciebie żadnej pretensji, bo to była moja decyzja. Racją jest też, że gdy grałeś nic strasznego na filmikach nie było widać. Co więcej chyba przegrałeś nawet kampanie(co mnie ostatecznie przekonało do kupna).
Myślę, że był to po prostu taki dziwny zbieg okoliczności.