Czy coś się tutaj jeszcze dzieje? ktoś tutaj jeszcze żyje? xD bo tak wydaje mi sie że ten mod jak i temat pomalutku sobie umiera...
Wersja do druku
Czy coś się tutaj jeszcze dzieje? ktoś tutaj jeszcze żyje? xD bo tak wydaje mi sie że ten mod jak i temat pomalutku sobie umiera...
Jedyna nadzieja w k.m. właściwie osamotnionego w pracy nad modem, który niestety nie pojawia się na forum od dłuższego czasu, a skrzynkę ma zapełnioną więc nawet nie mogę się z nim skontaktować co do moich zmian. MisterKali masz rację, na chwilę obecną mod dogorywa. Zresztą nie ma co się dziwić, w pojedynkę ciągnąć ten wózek bez jakiegokolwiek wsparcia i pomocy to jest jak jest.
Od siebie jeszcze dodam, że ja już cały nowy soundtrack i grafikę k.m.'owi przesłałem. Faktycznie trudny by jeden człowiek to wszystko ciągnął i jeszcze prócz tego miał "życie", więc raczej nie spodziewałbym się szybko wyjścia nowej wersji.
Nie wiem jakie k.m. ma plany, czy może już wprowadził surowce na mapie, ale przydałoby się to i podniosłoby przychody.
Panowie jak idą prace? :) jest szansa może że nowa wersja wyjdzie przed końcem roku? :)
z okazji Wszystkich Świętych....dla takiego świetnego modzika zapalę świeczuszkę bo chyba tylko tyle tu pozostało na ten czas...[*]
spoko :) i tak wielkie brawa za całą pracę :clap:
Nie wiem czy komuś to się przyda ale grafika wali się chyba tylko przy węgierskiej piechocie.
Przy petyhorcach też wywala :)