A ty jesteś poważny czy sobie jaja robisz ?
Wersja do druku
Od kiedy generałów się demokratycznie wybiera a nie awansuje?:lol2:Cytat:
-Przynajmniej naród go wybrał, a tamtego homo sovieticusa tylko awansowali.
A każdy Ukrainiec przeciwny banderowcom to homo sovieticus?Cytat:
BTW zakapior, każdy kto ma inne zdanie musi ogladać TVN?
Prędzej takie myślenie 0-1 homo sovieticusem śmierdzi...
Czuc tutaj hipokryzje najwyzszych lotow zwazywszy ze osobiscie brales udzial w utrzymaniu Kosowa z dala od serbskiej ojczyzny;)
W przypadku lemingow do sprawowania nad nimi kontroli wystarcza FB,"wolne media" i promocje w centrach handlowych a nie jakies loze masonskie.
Jaki koniec skoro nawet jeszcze zadnego poczatku nie bylo?!
Na 135 sposobow zwlaszcza na Wolyniu...
http://wolyn1943.eu.interiowo.pl/artykuly.html
Gwoli ścisłości w tym fragmencie:
chodziło mi o postawę Gajusza odnośnie ukraińskiego generała a nie Twoją Pampa.Cytat:
Prędzej takie myślenie 0-1 homo sovieticusem śmierdzi...
A, ok. Myślałem że to do mnie był post, jako że doszło do nieporozumienia to usunąłem swój poprzedni. Pampa
To było pytanie, czy zaprzeczenie mojego zdania?
Podaj jego rocznik to Ci odpowiem. Poczytaj/posłuchaj co plecie i sam sobie odpowiesz. "Jestem człowiekiem wyrosłym w duchu radzieckiego internacjonalizmu." Czytać ze zrozumieniem. Albo się nie ośmieszać... Czym Ci to pachnie? Ech...
Możesz rozwinąć podając np. mój cytat, czy znów palnąłęś swoją zajęczą pomrocznością jasną? Tylko uważaj bo znowu wpadłeś jak z tymi amerykańskimi "łodziami" podwodnymi. Czas start-szukaj szaraku!
Jeszcze raz upominam, szukaj albo wyszczekasz kłamstwa na mój temat (albo wypiszczysz, nie wiem co tam zające robią). CZEKAM!!
Ekhem... Pampa
Znaczy sie ze wypierasz sie swojego udzialu w Kosowie :nunu:?Masz nocke zeby zedytowac swoje posty w ktorych pisales o "serbskich zwierzetach" i coz to naogladaly sie Twoje oczy na tej misji ;D
Dobranoc.
Czekam.
Nie wiem jak w innych ale w języku polskim pytajnik na końcu zdania oznacza, że jest to zdanie pytającexDCytat:
To było pytanie, czy zaprzeczenie mojego zdania?
A co ja go mam w dowodzie wpisanego?Cytat:
Podaj jego rocznik to Ci odpowiem.
Sam dałem te linki więc poczytałem. Jak dla mnie wszyscy ruscy mają podobny sposób budowania zdań, argumentacji, porównań i tu chodzi o szerzej pojmowaną kulturę i tożsamość tych ludzi a nie 0-1 homo sovieticus czy normalny rusek. A w ogóle to nie podałeś definicji homo sovieticus:devil:Cytat:
Poczytaj/posłuchaj co plecie i sam sobie odpowiesz.