To że MG może szukać graczy na wolne stanowisko to nic nowego
Wersja do druku
To że MG może szukać graczy na wolne stanowisko to nic nowego
1. Janker wyjechał prawdopodobnie przynajmniej na pół roku, więc nie taki już zastępca.
2. Zastępca ma taki sam zakres kompetencji, więc po co to rozróżnienie?
3. Jak już Andzia zarzucił - wszystko jasne. Mam dbać o dobro tej kampanii i na pewno nie dozwolić by na potężne, konkurencyjne drugiemu państwo wszedł ktoś najświeższy.
Jak coś jest do wzięcia to bym przyjął.
Jest - patrz trochę wyżej.
Nowogród w MKO 23 na przykład.
Byłem na konkursie unijnym finansowanym przez unię i miałem teraz egzaminy.Wszystkie tury postaram się zrobić jutro.
PS.Nie napisałem wcześniej bo byłem tak wykończony ,że nawet na kompa nie miałem czasu.
Jak jest coś wolnego gdzie nie gram to dajcie znać wezmę -stan obojętny.
Nowogród w mko23 chciałbym zabukować dla mojego kumpla, który też chce do nas dołączyć. Dzisiaj by przejął prawdopodobnie.
Cześć, jestem nowy na tym forum, wygląda że to ja jestem tym kumplem o którym pisze mefisto hehe :D
Jestem wprawdzie świeżakiem w KO ale ogarniałem dosyć długo Total Wary na singlu (wprawdzie dosyć dawno ale pamiętam co i jak)
Jakbyście mieli coś do odstąpienia to piszcie śmiało. Tym Nowogrodem oczywiście nie pogardzę :p
Pzdr
Edit: mefisto kazał mi napisać swój nick z dużej bo ma wielke ego ale ja sie nie ugnę :D
Tak taaak. Przed tym jak dostałem w WKO25 wpierdziel od Marata i AbuYusufa w 2 tury to też wspominałem o moim "harcie w singlu". :P
Skończyłem z klanem więc teraz wezmę więcej KO ...
Macie coś dobrego dla średnio doświadczonego gracza :D ?