Czasem mryga mi grafika podczas bitew, czy są jakieś patche dla tego moda ?? Może jakieś dodatki ? i jak sobie dać rade z kasą grając Rzeczpospolitą :) Toż to bankruty :)
Wersja do druku
Czasem mryga mi grafika podczas bitew, czy są jakieś patche dla tego moda ?? Może jakieś dodatki ? i jak sobie dać rade z kasą grając Rzeczpospolitą :) Toż to bankruty :)
Spam usunięty. Za następny polecą już osty.
Witam czy ktoś posiada jakieś informacje o pracach nad modem pozdrawiam.
Będzie w końcu ta nowa wersja czy nie?
"Kiedy premiera/nowa wersja?" Moderzy często słyszą te pytania, ale żeby tak ktoś zapytał: "Może wam w czymś pomóc?" To już jest ewenement :D
Bzdura, to tylko wymówki. Moderzy nie są nadludźmi obdarzonymi boską mocą, każdy zaczynał od zera. Do mnie zgłosiło się dwóch gości, jeden nauczył się robić symbole frakcji i karty jednostek, choć z obróbką grafiki nie miał wcześniej do czynienia, drugi napisał dla mnie kilkanaście długich tekstów do preview frakcji po angielsku, choć nie jest to jego ojczysty język. Z własnego doświadczenia wiem, że wiele spraw, które osobie nowej w tym temacie wydawać się mogą na początku czarną magią, okazują się potem banałem. Do modowania potrzebna jest tylko chęć przeznaczenia na to części swojego wolnego czasu, nic więcej :)