Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja - Preview nr 9: Pontus [Free-
Fajna opcja, byloby tez to, gdybysmy np, podbili cala monarchie salkow, a potem np. Egipt odbija te prowincje i daje salkom mozliwosc powstania. :D :D :D :!:
Maray mi sie,struktura legionow, czyli mozna dawac oficerom awanse, wyrzucac ich, albo zrobic tak zwana dziesiatke,czyli zabicie co 10 :-)olnierza przez jego loegow z centurii co podwyzszaloby by skutecznosc armi np. Na 5 tur, bob zolnierze baliby sie, ze teraz, to na nich wypadnie. ;) :o 8-) :cry:
Cytat:
Fajna opcja, byloby tez to, gdybysmy
np, podbili cala monarchie salkow, a
potem np. Egipt odbija te prowincje i daje salkom mozliwosc powstania.
Ta, już widzę jak Egipt tak ochoczo oddaje wszystkie prowincje zdobyte w wyczerpującej wojnie. :)
Może przeniesiecie dyskusję gdzie indziej? Bo tutaj ludzie szukają informacji o frakcjach, a nie wywodów historycznych o wszystkim i niczym...
Patrzę tyle nowych postów, no to myślę... co u diabła nową frakcje dodali czy jak? Zaglądam, a tu prawie forum historycy.org się zrobiło ;) Pojechaliście po bandzie Panowie nie ma co :D
A Administracja śpiiii.... :D
No ale o czym tu teraz pisać. Póki co CA milczy i nie wiadomo kiedy da coś nowego.
Wie ktos moze cos o rome 2 total war demo, bo amerykanie i anglicu, udustepniaja, pobranie go, lecz trzeba wypelnic, ankiete a mi sie nie chce, jesli ktos by np. podal link do pobrania tego dema, tylko bez ogrodek, przu pobieraniu, to wielu uzytkownikow, w tym ja, byl by szczesliwych.
:)
Nie ma dema,to zwykły shit z reklamami i z wirami pewnie lub reklamami na których zarabiają różne strony.
Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja - 9 frakcji grywalnych + 3 DL
Tutaj potwierdzono 3 kolejne frakcje. Trailer z Epirem, Spartą i Atenami jako pre-order:
viewtopic.php?f=471&t=13177&start=20
Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja - 9 frakcji grywalnych + 3 DL
No, to macie swoje greckie frakcje. 12 darmowych frakcji startowych to już całkiem nieźle, więcej niż ktokolwiek przypuszczał. A na pewno w przyszłości będzie jeszcze więcej.
A ta fanowska mapa zaczyna się sprawdzać ;)
http://i.imgur.com/PP7j0zJ.jpg
Proszę, żebyście kontynuowali swoją historyczną dyskusję w tym temacie viewtopic.php?f=471&t=13179