A prowadzicie coś w stylu "nabór" do grupy moderów? Czy po prostu osoby które się zgłoszą do pomocy są przyjmowani po uprzednim "szkoleniu"?
Wersja do druku
A prowadzicie coś w stylu "nabór" do grupy moderów? Czy po prostu osoby które się zgłoszą do pomocy są przyjmowani po uprzednim "szkoleniu"?
Zaraz nas pewnie jakiś moderator pogoni za offtop, ale nic to ;)
Owszem, prowadzi się nabór, polega to na opublikowaniu ogłoszenia z wypisaniem spraw, którymi trzema się zająć i/lub "stanowiskami", które trzeba obsadzić (grafik, skrypter, itp). W moim przypadku zgłosiłem zapotrzebowanie na researcherów, zgłosiło się dwóch, no i jeden z nich został później grafikiem, gdy wyraził chęć spróbowania swoich sił w tym temacie :)
Witam. Mógłby ktoś powiedzieć jak zainstalować part2? 1 jest od razu spakowany w winrar i wystarczy go wypakowac do folderu a w 2 wyskakuje wyszukanie odpowiedniego programu.
Hellvard A teraz jest zapotrzebowanie na kogoś?
Jeżeli pytasz o Potop, to powinieneś pogadać z ordenusem22, chyba tylko on jest jeszcze aktywny z całego zespołu. Pomagam mu czasami, choć raczej jako doradca niż osoba bezpośrednio pracująca nad tym projektem. Jeśli pytasz o mój mod, to i owszem ;)
Owszem, a właściwie to przemianowany na Ad Mari a Mare ;)
Mógłbyś dać mi link do niego ? Jest do niego temat na tym forum?
A tak właściwie to śmieszna sytuacja bo mi kiedyś polish kingdom zwalił teutonica.
Na naszym forum jest jeszcze pod starą nazwą, a konkretnie w tym temacie. Niestety nie jest to usystematyzowane, doradzam kliknięcie w link w mojej sygnaturze, albo tutaj