Cytat:
Tak Putin sobie zmniejszył cenę, dla kaprysu rzecz jasna. Jak to władca emiratu Rosja...:D
Pytałem o dowody szantażowania Narodu Ukraińskiego przez Putina, że jak nie wybiorą Janukowycza to podwyższy im cenę gazu. Nadal ich nie otrzymałem, czekam.
Cytat:
Pewnie że istnieje i czekam już dobę aż zajec wyjdzie z tego stanu. Jak na razie po swojemu czmychnął ale jestem cierpliwy.
Niewiele krócej czekam na w/w dowody szantażu. Nie stawiaj się ponad zającem bo nic nie Jesteś lepszy.
Cytat:
Ponieważ żyjesz w reżimie, według Ciebie i kilku innych jest na odwrót.
Znowu ten reżim... No dobrze:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Re%C5%BCim_polityczny
Cytat:
Biorąc pod uwagę stosunki władzy państwowej i społeczeństwa w procesie rządzenia wyróżnia się trzy zasadnicze reżimy:
To jak, tylko ja żyję w reżimie LoL?
Cytat:
To się nazywa pomroczność jasna.
Parę centymetrów wyżej wykazałem ją u Ciebie:ok:
Cytat:
Ja się trochę boję błądzących rosyjskich żołnierzy co to się gubią przy obcej granicy.
Myślałem żeś bardziej odważny. Kiepsko z tą naszą armią. Nie dość, że pomroczność jasna to jeszcze tchórzostwo...
Cytat:
Jak na razie nasz reżim nie wpadł na ten wspaniały, bo rosyjski :rolleyes: pomysł.
Spoko- wyszły więzienia CIA, wyjdzie też szkolenie banderowskich dywersantów w Legionowie;)
Cytat:
Na szczęście jestem człowiekiem, który przysięgał wierności temu krajowi, bronić jego granic i krwi nie szczędzić.
A boisz się zagubionych żołnierzy przekraczających granicę. Wstyd.
To może inne pytanie- czy udział Polaków w walkach w Afganistanie, Iraku, Kosowie to obrona Polskich granic?
Cytat:
Myślenie że w naszym miejscu Europy można nie być związany sojuszniczymi powiązaniami jest tak absurdalny i naiwny że szkoda się nad tym dłużej zatrzymać.
Jestem za członkostwem Polski w NATO. Ale czy NATO kazało nam atakować Irak i Afganistan oraz pomagać dywersantom na Ukrainie? Nie przypominam sobie aby wszyscy członkowie sojuszu brali w tym udział. O to, czy tak wygląda obrona naszych granic już pytałem.
Cytat:
Teraz czeka Ukrainę ból klepania biedy po ucieczce niewolnika od swego pana.
Poproszę o dowody na to, że Ukraina była niewolnikiem Rosji przed majdanem. Jesteś pewny swego zdania, więc wykazanie tego nie powinno to być dla Ciebie żadnym problemem:cool:
Cytat:
Nie wyszło na dobre Ukrainie. Realne obniżki cen gazu zamieniono na... właściwie na co? Co Europa a zwłaszcza USA, które być może były spiritus movens przewrotu, zaoferowały Ukrainie? Mrzonki o dobrobycie i europejskich standardach?
Jak to co- Ukraina została uwiązana pożyczką z MFW. Oprócz tego została poklepana po plecach przez Zachód. Gra warta świeczki:twisted:
Twojego ,,LoL" też zabraniam, są inne formy w języku polskim wyrażające emocje. Bezdyskusyjnie zabraniam. Pampa