-
Pierwsza rudna się już kończy, a jeśli nic się nie zmieni, to będziemy mieć dużo reprezentantów Polski w 2 rundzie. Jak na razie odpada tylko Zibi, no chyba że pokaże większą aktywność i wygra jakieś mecze.
Dobra robota panowie :ok: !
Poza tym Tuff wrzucił bitwy z finału, oraz CoN.
https://www.youtube.com/watch?v=eIObj4Kz6ZE
-
Udało mi się wygrać grupę :mrgreen:
Jednak Runda 2 to już nie będą przelewki. Awansuje tylko połowa uczestników no i gracze już trudniejsi. Najcięższą grupę wydaje mi się wylosował Bachus .
-
Generalnie, poszło nam wszystkim świetnie:
Grupa 3 - Zachar nr 1, Nikczemnik nr 2,
Grupa 4 - Nieznajomy nr 2 (i zwycięstwo z Wolfem!)
Grupa7 - ja i Bachus nr 1
Zibi z kolei odpuścił, a szkoda. Bo Partia daje radę na tych zasadach.
W tej rundzie od początku starajcie się umawiać bitwy, bo chodzi o to żeby być jak najwyżej.
-
Nieżle poszło, ja wczoraj dopiero podgoniłem trochę bo zagrałem 4 mecze z rzędu
a z Wolfem świetna bitwa :D byłem w jakims transie, tak się ładnie klikało. Odrobiłem mu za tamten rok ;)
-
Koniecznie puść powtórkę do organizatorów.
-
Pirx - grupa 4, jak patrzę na przeciwników, to wydajesz się tu faworytem, bo Blackbeard jest na Armeni przeciętny, a Hamilicar ma słabą frakcję.
Zachar - grupa 3. Tutaj nie kojarzę wielu graczy, ale Diablo to na pewno wysoki poziom ( to rosyjski odpowiednik naszego Zibiego, gość jest po 50, z tego co mi mówił Bobi ). Z drugiej strony ma Ardiajów, więc frakcyjnie go przewyższasz.
Nieznajomy - grupa 2. Tutaj znam Sigdura i Eye. Ten pierwszy jest na takim samym poziomie, jak ja. Przegrałem z nim w I rundzie o włos, więc uważaj. Eye to też bardzo porządny gracz, no i jeszcze ma Rzym :rolleyes: .
Bachus - grupa 6. Wolf of Ichkeria i Klayton, więcej nie trzeba dopowiadać :D .
No i Ja :) - grupa 8. Tutaj będą bęcki od Assesora oraz El_tomato, którzy mają świetne frakcje. Poza tym 2 Chińczyków :drunk: .
-
własnie chciał ze mna grac juz Eye ale niestety musze wyjsc...
-
Pamiętajcie że jest tylko tydzień na granie.
-
jutro i pojutrze podgonie :P jestem podbudowany wczorajszymi zwyciestwami
-
Będą jaja jak Polak wygra. :P