Trzeba w plikach pogrzebać. Załatwić to?
Wersja do druku
destr strat i wszystko dostepne :D
http://steamcommunity.com/groups/KO-YT
Utworzyłem grupę na steamie gdzie za pomocą wydarzeń możecie powiadamiać ludzi na steamie o zbliżających się filmach związanych z KO-YT, dyskutować z widzami na temat wszystkich KO-YT.
Głównym celem jest też ułatwienie "rekrutacji" nowych YouTuberów do kolejnych KO-YT. Jeśli dzięki temu znajdzie się choć jeden to już będzie sukces i znaczy, że było warto. Zamieszczę tam ogłoszenie na ten temat a wy zapraszajcie tam znajomych. Na razie wstrzymajcie się z zapraszaniem Ragnara, poczekamy aż to nabierze kształt sprawnie funkcjonującej maszyny. Również sprawę z Temerem możemy PRowo obrócić na naszą korzyść - pokażemy, że nawet jeśli ktoś się wykruszy to kampania nie upadnie a my się nie poddamy.
ten ziomek strategos na pewno chętnie zastąpi Temera
Hmm, trzeba też faktycznie dobrać osoby, które chcą takie coś robić. Ja też nie mam czasu bo akurat piszę pracę inżynierską i mam nawał zajęć,nagrywam odcinki wideo a później audio (nawet po 3-4 dniach) i nie wygląda to perfekt, ale jest (bynajmniej staram się jak mogę). Popieram też pomysł Remixa żeby strategos poprowadził Niemcy :) to pokaże, że jest popyt na Kampanię oraz że sprawnie to działa.
Ashgan, każdy z nas prawie ma zapierdziel, ja nagrywam po nocach by zdążyć z odcinkiem z KO i z zapowiedzią a też problemy prywatne obecnie.
Ja też składam poparcie dla kandydatury Strategosa, w końcu to mój ziomek! XD
Polać Wielkiemu Mistrzowi! Nasza kampania nie upadnie!
Już do niego napisałem, zobaczymy czy odpowie
Ja na przykład aby nagrywać na kanał i tą serię musiałem sobie dać spokój w szkole :) Ale co tam , do matury się nauczę xD .A tak na serio ja także mam problemy bo moja siostra właśnie owe matury zdaje ,a mieć wspólny pokój to nie tak łatwo nagrywać :/ no ale od 24 już będzie wolna chata :) Tylko imprezy jeszcze trzeba ogarnąć . Ktoś z zachodniopomorskiego?