Co?
Wersja do druku
Co?
Którego zdania nie zrozumiałeś?
tegoCytat:
Inną sprawą jest to, iż Rafi zburzył port w obleganym mieście, czego nie zauważaliśmy.
A, przepraszam. Zmęczony po całym dniu pracy jestem i mi mózg skołaciał. Tego czerwonego nie ma zatem. Liczą się tylko czarne zdania. Popieprzyły mi się nagle czasy.
Ostatecznie porty nie zostały zniszczone, jego decyzje zostały całkowicie anulowane. Przy tym selektywnie legitymizowane są skutki. To jest nie do zaakceptowania. Gdyby nie Egipt, byłbym absolutnie nieustępliwy.Cytat:
uznałbym, że Rafi niszczy port ze wszystkimi tego konsekwencjami
Nie Mef. Egipt obległ Iraklion po turze Bizancjum.
Soplica znowu postawił trzy forty w jednej prowincji. Tym razem chodzi o Lyon. Jeden fort stoi z armią na zachód, a dwa koło siebie to forty, które zajął, gdy ja budowałem forty w innym miejscu i opusciłem te, żeby nie przekroczyć limitu! ;)
W sumie to strasznie wkurzające to jest, bo to już chyba z 5 raz, kiedy następuje takie niedopatrzenie. Żądam by mg w końcu zareagował stanowczo i by to się więcej nie powtórzyło!
Niech Soplica przyrzeknie, że to już się nie powtórzy, a za złamanie przyrzeczenia niech odpada z gry, ot co. Ile można? :D
O kurka. Faktycznie, znowu to przeoczyłem. Dobra, niech będzie, obiecuję, że to się nie powtórzy. W innym wypadku odpadam z gry :D
Proszę o akceptację sprzedaży Gruzji Jerozolimy, Akry i Gazy.
Akceptuję.
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć jakim cudem moja armia oblegająca egipski Kair, bez przegrywania żadnej bitwy (bo w poprzedniej turze miałem 55 przegranych bitew i nadal tyle mam) przerwała swoje oblężenie i znalazła się w forcie kilka pól od Kairu. Tego fortu zresztą też na koniec mojej poprzedniej tury nie było.