Mam problemik: czy jak nie kupię- w pre orderze, Młotka to - po premierze będzie można kupić podstawkę, osobno, DLC osobno?
Wersja do druku
Mam problemik: czy jak nie kupię- w pre orderze, Młotka to - po premierze będzie można kupić podstawkę, osobno, DLC osobno?
Po premierze zazwyczaj można kupić dlc z preordera. Więc tak spokojnie kupisz podstawkę a później dlc do niej.
A biorąc pod uwagę jak szybko tanieją, powstają wersje łączone do TW to pewnie sporo zaoszczędzisz.
Samą grę dostaniesz wtedy już spaczowaną.
Dzięki. No i gitara.
Mnie teraz najbardziej ciekawi jakie nacje dadzą dla jedynki- stary świat; jako zawartość dodatkową; najbardziej chciałbym: Bretonie-ludzie, Krasnoludy chaosu- Krasnoludy, Demony chaosu-Chaos, Hobogobliny- Gobliny, któreś z księstw Wampirów-Wampiry.
Krasnoludy Chaosu prędzej przy drugim dodatku. Demony Chaosu wg mnie pewniak. Hobgobliny mają mały roster oficjalnie (wycinek rosteru Krasiów Chaosu z 4 edycji), fanowsko mają swój AB. Księstwa Wampirów - w sumie fajnie byłoby dostać Czarnego Księcia (nie mylić z Czarnym Rycerzem - Mallobaude'm z Mousillon), Lahmie lub Czerwonego Diuka. Bretka na pewno ukaże się w podstawowej wersji jako DLC/FLC. Liczę, że z 1 dodatkiem dostaniemy:
Wysokie Elfy
Mroczne Elfy
Jaszczuroludzi (to pewniak)
Leśne Elfy
Zwierzoludzi (DLC)
Demony Chaosu (DLC)
II dodatek:
Królestwa Ogrów
Skaveni - oba to pewniaki
Królowie Grobowców (DLC)
Arabia (DLC/FLC)
Krasnoludy Chaosu
Cathay (DLC - fanowski AB)
Hobgobliny (fanowski AB)
Ale to przenoszę do dyskusji o DLC/FLC.
a w trzecim?
Będą 2 duże dodatki, nie trzy...
ok, więc sugerujesz,że do podstawki dojdzie tylko Bretonia?
Kislev również może dojść, ale małe szanse. Tilea z kolei w rosterze ma najemników, a Estalia ma fanowski AB - w sumie bardzo fajnie wykonany fanowski AB. Ale mam cichą nadzieję na dodatkowe klany Krasnoludów, plemiona Orków, księstwa Imperium, diukostwa Bretonnii, Mousillon.
czyli głównie ludzie + brakujące jednostki. Pytanie tylko jakie brakujące jednostki. Ja chciałbym by dali: brakujące zakony- dali już jeden, więc co za problem dać pozostałe; krasnoludom-rangersów i żyrobombery;wampirom- krwawych rycerzy,duchy; orkom-jakiegoś LL goblińskiego, o chaosie się nie wypowiem- bo słabo znam roster