dobra Pany :P umawiajcie sie na mecze, ja wiem ze jeszcze sporo czasu ale niech zacznie sie dziac ! :cool:
Wersja do druku
dobra Pany :P umawiajcie sie na mecze, ja wiem ze jeszcze sporo czasu ale niech zacznie sie dziac ! :cool:
Patrzcie jaki niecierpliwy. ;)
Jedna istotna uwaga skierowana do nowych kolegów - dotarły mnie słuchy, że niektórzy pozwalają sobie na dziwne teksty i żarciki rodem ze społeczności memowej czy też gimnazjalnej w kontaktach z innymi uczestnikami.
Żeby była jasność - coś takiego w tej społeczności nie przechodzi. Tak można sobie "żartować" jak już się kogoś pozna i jeżeli ten ktoś wyrazi chęć tego typu "żartowania".
W przeważającej mierze tę społeczność tworzą ludzie pracujący i studenci, więc odpowiedni poziom jest trzymany. I tak pozostanie, a jeżeli komuś to nie odpowiada, to nikogo na siłę trzymać nie będziemy.
mamy pierwszy mecz rozegrany :) gratki Panowie ;)
O nice :)
Może teraz turniej ruszy pełną parą :)
Zastanawia mnie tylko czy w pierwszej bitwie byli Bojowie i Arwernowie na Tylis i Arwernów, a w drugiej Massalia i Ardiajowie na Syrakuzy i Massalię czy to po prostu kwestia zapisu i Bojowie/Arwernowie walczyli z Syrakuzami/Massalią a w drugiej bitwie Massalia/Ardiajowie z Tylis/Arwernami?
Cytat:
Tyberiusz & Bachus 2:0 Arroyo & Bolesław Zapomniany
Arwernowie, Bojowie | Massalia i Ardiajowie : Tylis, Arwernowie | Syrakuzy, Massalia
No to jedna grupa zakończona. Całość rozegrana w 6 godzin i 30 minut ;)
jakby nie lagi było 5 h :D
No właśnie, straszne lagi wczoraj były. U nas nie dało się grać i musieliśmy przełożyć mecz.
My w piatek tez mielismy lagi w obydwu meczach, ale w miare znosne :/
W kazdym razie dziwne to bylo...
O, to ja zamierzam zwalić winę na lagi. Tak brzmi oficjalna wersja (nawet jeśli Nies jeszcze o tym nie wie). To wszystko wina lagów. Gdyby nie one to byłoby 6:0. ;)
A tak na poważnie nie pamiętam komu się śmiałem, że z hukiem wylecę z Bursztynowego ale widać miałem rację. Niemniej fajnie się grało a naszą najlepszą bitwą okazała się ta jedna gdzie zagraliśmy na lol strategię Partia + Armenia. Bitwa chyba trwała pół godziny.