Reset co 9 nie 8,bo tyle jest podstawowych frakcji dla posiadaczy obu części.
Wersja do druku
Reset co 9 nie 8,bo tyle jest podstawowych frakcji dla posiadaczy obu części.
Może warto jeszcze dodać sprostowanie, że całkowity reset następuje dopiero po wykorzystaniu wszystkich podstawowych nacji, a te z DLC są tylko opcjonalne i jeśli zużyję przykładowo 6 ras z podstawki + 3 DLC, to nadal muszę jeszcze ograć trzy z pierwszej kategorii, zanim będę mógł ponownie sięgnąć po wcześniej już wykorzystane. Niby dla nas to oczywiste, ale pojawią się pewnie w turnieju osoby, które nie brały udziału w tworzeniu zasad i może im to sprawiać problem.
Ok, już rozumiem. Po prostu inaczej widziałem ten sposób z DLC. Już uaktualniam wszystko.
Turku, jak masz inny pomysł to śmiało się nim dziel.
Myślę, że obecny sposób jest najlepszy.
Jest jeszcze kwestia RoR, ktore nie doszly do ME razem z Norską. Myślę, że też będzie trzeba je bloknąć jakby nagle wyszły w czasie trwania turnieju. Pamiętacie do jakich frakcji to są RoR? (Info Arroyo)
Bretka, Wojownicy, Zwierzaki, Norska i Leśne Elfy.
Tuff, Kaszanka, Mist i Przemo- możecie już przestać trzymać nas w napięciu i się zapisać. ;) Nieznajomy, nie kusi Cię tytuł Mistrza Polski? Myślę, że taka perspektywa jest warta zakupu drugiej części. :P
Dobiliśmy już do 11 zapisanych graczy, a jeszcze 9 dni :)
Kilka osób jeszcze mi się zadeklarowało, że się dopisze, a podejrzewam, że większość tutaj udzielających zachęci swoich znajomych do udziału w turnieju. Na obecną chwilę jest lepiej niż się spodziewałem. :cool:
Wygląda to nieźle. A pewnie sporo osób czeka na ostateczne zasady i wtedy się zdecyduje. Ciśniecie Panowie. Ja będę uważnym widzem. :)