Podłączam się do pytania o to DLC YT. Grę kupiłem w Media Markt. Zainstalowana. DLC nie jest aktywne. Nie ma w pudełku osobnego kodu na DLC.
Jak aktywować DLC?
Wersja do druku
Podłączam się do pytania o to DLC YT. Grę kupiłem w Media Markt. Zainstalowana. DLC nie jest aktywne. Nie ma w pudełku osobnego kodu na DLC.
Jak aktywować DLC?
Napisz maila do Cenegi. W przypadku WH2 to zadziałało.
Ja jutro próbuję oddać tę grę w Media Markt. Na stronie jest napisane o DLC. DLC nie ma. W normalnej sytuacji pisałbym do cenegi, że nie mam kodu ale zdenerwowałem się, że już po paru godzinach gra potaniała ze 189 zł na 179 zł i odezwał się we mnie cebula-deal :D
Załącznik 2949
To, że DLC miało być we wszystkich kopiach edycji rozszerzonej świadczy to, że tego dodatku nie da się normalnie kupić na Steamie.
Ja ściągnąłem grę i odrazu miałem dlc. Jak narazie przeprowadziłem 2 bitwy i mam wrażenie, że jednostki szybko giną. Może to spowodowane jest brakiem pancerza u żołnierzy. Narazie odpaliłem grę w trybie opowieści.
Dostałem kod od oficjalnego support CA. Trzeba do nich napisać i wysłać kopię paragonu. Działają bardzo szybko!
CA tak skutecznie załatwiło moje zgłoszenie z brakiem DLC, że dostałem dwa kody.
Jeśli ktoś potrzebuje to proszę pisać na PW - jeden mam do oddania.
Pytanie do grających - ta gra naprawdę jest aż tak dobra? Bo widzę że bije rekordy sprzedaży i popularności,naprawdę jestem w szoku że gra przebiła się na szczyt najczęściej ogrywanych gier ze 170 tysiącami osób grającymi maksymalnie w jednym momencie dając się wyprzedzić tylko masowym sieciówkom jak CS czy Dota. Jak na strategię to wynik wręcz fenomenalny.