-
@Legion mówiłeś coś o czymś "specjalnym", co pojawi się tylko na streamie. Niestety nie dało się tego usłyszeć z przyczyn technicznych :/ Może podzielisz się tym tutaj? :D
@Pirx - testowałem tego beta patcha 04.06.2019 i co prawda gry innych graczy były widoczne, ale nie mogłem dołączyć ze względu na inną wersję, także może być problem :/ W międzyczasie był mniejszy patch możliwe, że to poprawił.
Rozumiem, że możemy grać bitwy od dzisiaj? Info nigdzie nie było...
@Saper - gorzej nie mogłeś mnie wylosować. Sami nowi gracze, nie mam pojęcia czego mogę się spodziewać... :/
P.S. Powodzenia wszystkim ;)
-
Uwaga Uwaga Mecze rozpoczynamy od jutra oficjalnie rozgrywać . Dodatkowo w kazdym temacie bedzie zapowiedz meczu prosze tam o potwierdzenie daty kiedy bedzie rozegrany mecz plus po meczu potwierdzenie wyslania maila z powtorka . Mecze niebeda publikowane w czasie grup dopiero w pucharach zostaną udostępnione . http://forum.totalwar.org.pl/showthr...B3wny-Turnieju
Tak Od dzisiaj rozpoczynamy rywalizacje o czempiona roku czyli kazdy turniej kazda wygrana lub pudlo bedzie nagradzane puktami na koniec roku bez większych problemów bedzie wygrany w plebistycie Gracza Roku bez glosowanie. Wiecej o moim pomysle jak znajde chwilke i go calego opisze dodatkowo na stronie glownej bedzie tabelka z aktualnymi wynikami i w temacie . jest to pomysl beta ale licze na to ze wypali .
-
Witam z losowania widzę że tylko trochę jest z tego linka 23 minuty nie ma reszty? Nie zobaczyłem nagród ;-)
-
bedzie oficjalna wersja musimy go zmienic tak zeby sie nadawal do ogladania :)
-
Mi się komp spalił, najwcześniej będę mógł zacząć grać od poniedziałku, może od wtorku jak wszystko dobrze pójdzie.
-
Dobry, mam pytanie. Jeden z graczy w mojej grupie (gr. B) o nicku Kamilion podał błędny link do swojego profilu na steam. Szukałem go w społeczności ale nie mam pewności czy wysłałem zapro odpowiedniej osobie. Jak byś się Kamilionie odezwał wysyłając mi zapro na steam to byłbym wdzięczny. Link: https://steamcommunity.com/id/JacobusArminius/
Pozdro
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Presidente
Oooo, dzięki :) Wyślę zapro :)
-
-
Dobra robota z dodaniem Wudu i Anding (szczególnie tej drugiej :)), ale według mnie w 3K nie ma coś takiego jak niezbalansowana mapa. 3K daje tyle możliwości rozstawienia się na mapie, że jest możliwość rozstawiania się całą armią na całej mapie. A jako, że mapka jest znana obu graczom wcześniej to obaj mogą się spokojnie przygotować do tego. A tak ogólnie to Bohai to fajna mapka z dużymi możliwościami zabawy w lesie i do niej aż tak za specjalnie nie trzeba nawet przygotowywać odpowiedniego zestawu gienków, w przypadku Chen trzeba dobrać odpowiednio gienków, ale nawet biorąc pod uwagę zasady turnieju można to bezproblemowo zrobić bez żadnego spadku na jakości samej armii. Także jak dla mnie można było te mapki spokojnie zostawić.