Oj ten rok będzie należeć do FIFY ;) Wspaniała grafika, grywalność . Po prostu bomba, a sami piłkarze nie wyglądają już tak wirtualnie. Konami musi ustąpić :twisted:
Wersja do druku
Oj ten rok będzie należeć do FIFY ;) Wspaniała grafika, grywalność . Po prostu bomba, a sami piłkarze nie wyglądają już tak wirtualnie. Konami musi ustąpić :twisted:
Wcale tak nie musi ustępować z miejsca ;] Do tej pory Konami rządziło na PCety i trzeba też zobaczyć co oni mają do zaoferowania ;] Konami też poprawia swój produkt ;]Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
FIFA lepsza do 2007. PES od 2008 do dzisiaj.
Sam - owszem ale jeśli będą chcieli pobić Fifę to będą się musieli sporo napocić, a poźniejsze wydanie gry będzie się wiązało z utratą pieniędzy i zaufania graczy :D Przynajmniej w moim odczuciu ;)
Wg mnie to nadal FIFA musi się napocić żeby pobić PES'a :D Narazie wstrzymuję się z oceną obu gier aż do ich premiery.Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
ps nie mniej jednak mam nadzieję, że FIFA przebije PES'a :D
Ale musisz przyznać, że zwiastun najlepsiejszy :DCytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Jaka grywalność człowieku? Przecież ty w to jeszcze nie grałeś, skąd takie wnioski?Cytat:
grywalność
Są dema. I PES'a, i FIFY. Wyjątkowo w tym roku jestem ciekawy FIFY i zagram w obie propozycje.
Ściągam demko FIFY.
Dzięki za info :D Też ściągam