Zamieszczone przez
tuff_gru
Co do wiary to smutno mi że tak myślisz ja mam zupełnie inne odczucia odnośnie naszej sceny.
Przesadzasz z tymi teoriami spiskowymi.
W swojej wersji sprawdiedliwości biorę pod uwagę twoje i moje argumenty dlatego daje możliwość graczom dogadania się, ty w swojej nie bierzesz moich.
Tragiczna jest ta zasada dla nowych graczy którzy nie dość że muszą wertować książkę z limitami jednostek (w warhu przeciez mamy pdfa z zasadami) to jeszcze biedni się załąmią jeśli usłyszą że muszą wywalić drogą jednostkę tylko dlatego że coś przeoczyli.
Ode mnie i od Pirxa i calej naszej watahy która od wielu lat rombie w te gry to se można czegoś takiego wymagać ale nie od poczatkujacych graczy ktorych trzeba zachecac i wybaczac im bledy.
Chociarz ja ze swoja nieuwaga i talentem do robienia glupich bledow i dziecmi za plecami niechcialbym zeby mi ktos powiedzial ze mam stracic kase za jeden oddzial zapków dlatego że zle mi sie kliknelo bo zasady mowia ze kasa za nadliczbowe oddzialy przepada.
Jakis żandarm to wymyslił...
Hadvar to ma być zabawa a nie musztrowanie ludzi...
Na szczecie ludzie i tak sie dogaduja czesto sami na logikę a nie według rygorystycznych zasad.
Sam miałem taki przypadek w któryms turnieju Warhammera kiedy ktos wykazał się rozsadnoscia i pozwolim mi jednak wydac te pieniadze ktore mialem za dodatkowego smoka czy cos... Ja sam w warhammera multi grywam rzadko na tych zasadach wiec nie dziwie sie ze ludzie moga sie mylic.
Rozumiem ze gdybym trafil wtedy na ciebie to zakazalbys mi wydawania takiej kasy z pomylki bo napewno zrobilem to specjalnie zeby cie ograć?
Pozatym juz to pogrubiałem pare razy ale widze ze przoczyleś - tam jest słowo mogą czyli moze byc i tak i tak, w zaleznosci jak sie odgadaja.