Banał ale mi wyskakuje napotka kiedy wroga armia ma posiłki i nie musi to być bitwa 3 tyśna 3 tyś ludzi + posiłki wroga ,nawet przy małych bitwach. Dodam że mam Third Age z najnowsza wersja spolszczenia .
Wersja do druku
Banał ale mi wyskakuje napotka kiedy wroga armia ma posiłki i nie musi to być bitwa 3 tyśna 3 tyś ludzi + posiłki wroga ,nawet przy małych bitwach. Dodam że mam Third Age z najnowsza wersja spolszczenia .
Dziwna sprawa. Mam bardzo podobnie - gra toczy się normalnie, ktoś mnie atakuje lub ja atakuję kogoś i jak wybiorę automatyczne rozstrzygnięcie bitwy to jest ok, ale jak wybiorę opcję walki samemu, na polu bitwy to wyskakuje komunikat "Medieval 2 napotkał" (pewnie "niespodziewany błąd").
Najdziwniejsze jest to, że na początku było dobrze - bitwy chodziły jak trzeba. Dopiero teraz się zepsuło.
Dodam, że miałem wcześniej tak samo i zrobiłem reinstal. Było tak samo.
Na początku gra toczy się normalnie, wszystko działa, pokonuję Mongołów, wszystko fajnie. Zaczynam grę od nowa z nudów i po kilkudziesięciu turach - nieoczekiwany błąd...
Mogę grę znów przeinstalować i pograć normalnie kilka razy, ale to kiepskie rozwiązanie sprawy, to jakby szpachlować nowiutkiego Mercedesa :D
Jakaś dobra dusza ma rozwiązanie na ten problem?
Jako student PW w zamian za pomoc chętnie rozwiąże zadania matematyczne :D
limit Ram dla aplikacji oraz inne - np
uwalnianie RAM
i
uwalnianie zasobów szczegóły
zobacz też: wyjaśnienie
koniecznie sprawdź też:
http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...12080&start=40
Uprzejmie dziękuję za wyczerpującą odpowiedź!
Lecz niestety chyba nie będzie mi dane sprawdzić, czy zmiany, które wprowadziłem coś dają, bo teraz kampania mi się w ogóle nie chce włączyć...Wybieram "Wielką Kampanię", nację, naciskam START...i wraca do wcześniejszego okna (wybór WIelka Kampania, Własna BItwa, BItwy Historyczne itepe).
Uhh
Cześć gram w medievala 2 total war i po skonczeniu 51 tury wyrzuca mnie do pulpitu z komunikatem medieval 2 total war uspecifed error czy wiecie co zrobić?
Mam problem bo mój medek napotkał problem... Instaluje sb gierke i wszystko ok ok oczywiście na dysku C bo tam mam xp i sb ją włączam ładuje się io jets ta grafika z rycerzem na koni i nagle puff wyskakuje błąd że medek napotkał nieznany błąd i i zostanie wyłączony help me co robic ????
Przeinstaluj, jakiego masz tego Medievala?
"oczywiście na dysku C bo tam mam xp" - czemu tak ? :D
kiedys niejaki Arven bodajże mówił mi żeby medka mieć na C xD ale już kompter formatuje bo przeinstalowanie nic nie dało zobaczymy co z tego bedzie ;)
Mam dość - szyszu dostaje ostrzeżenie. Jeszcze jedna wpadka i dorzucę tydzień karceru.
Nie mam zamiaru cackać się z nikim, kto nawet nie raczy przejrzeć forum. Temat połączony.
Mam problem jak w tytule "Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will exit" szukałem na forum i nie znalazłem nic co pomogło by napawić ten problem potrzbuje pomocy juz 2 tygodnie się z tym męcze dodam że medek zainstlaowany na innej partycji niz Windows i robilem juz formata ale nadal to samo ...