Co sądzicie o nowym Spartacusie? Ogląda ktoś? Obejrzałem pierwszy odcinek i od razu tylko krew i sex - mistrzowski serial wraca! :lol:
Wersja do druku
Co sądzicie o nowym Spartacusie? Ogląda ktoś? Obejrzałem pierwszy odcinek i od razu tylko krew i sex - mistrzowski serial wraca! :lol:
Swietny! Kolega powiedzial, ze Szekspir jest scenarzysta tego serialu:P oczywiscie nijak sie to ma do Spartacusa, ale faktem jest ze to nadal najwyzsza klasa;)
W US drugi sezon Spartakusa dobiegł już końca :) Wielkie rozpasanie w tej Republice ;P Takie odcinkowe 300 hehe. Ja oglądam "Deadwood" też ze stajni HBO o kowbojach :) Nie tak krwiście jak w Spartakusie, ale język też nie salonowy (raczej saloonowy) i bohaterowie nie z dętki. Drugi sezon bardzo dobry, pierwszy trochę słabszy.
Prequel Spartakusa miecie! Podoba mi się bardziej niż pierwszy sezon, ciekawsze wątki i nie ma lekko wkurzającej i nudnej postaci Spartakusa, Gannikus czy młody Kriksos są znacznie ciekawsi ;)
Jest mniej odcinków o połowę w porównaniu do pierwszej części, dlatego akcja toczy się szybciej, w każdym odcinku jest dużo krwii i tego co misie lubią najbardziej :D
A moim ulubionym serialem jest "Moda na Sukces" Bridge i Brooke proteam.Rozwalił mnie powrót Taylor :P .
A tak na serio ostatnio zacząłem oglądać magie kłamstwa na Canal+ , i serial wyczepisty.W USA 3 sezon a u nas drugi dopiero w połowie :|
Jak czyli wyszedł już drugi sezon Spartakusa ? :oCytat:
Zamieszczone przez Brave
Tak, ale to jest raczej taki prequel. Opisane są tam wydarzenie poprzedzające przygody Spartacusa ;)
Zacząłem ostatnio oglądać 'Różowe lata 70' i zdecydowanie świetny serial, po pierwszym sezonie widzę, że będzie w mojej absolutnej czołówce ;)
zdecydowanie świetny :D
moim idolem Hyde... no i jego mentor Leon ^^. eh, te aluzje do marihuany (nigdy nie palą, ale w kazdym odcinku jest kółeczko gdzie siedzą zjarani xD )