Jeżeli tylko do ebooków to rolę dobrze spełnia shiru hitomi 7, najtańszy bodajże tablet na rynku, kilka funkcji nie działa ale do czytania nadaje się dobrze. I musisz zwiększyć przedział cenowy na zaczynający się od 250-300 ;)
Wersja do druku
Jeżeli tylko do ebooków to rolę dobrze spełnia shiru hitomi 7, najtańszy bodajże tablet na rynku, kilka funkcji nie działa ale do czytania nadaje się dobrze. I musisz zwiększyć przedział cenowy na zaczynający się od 250-300 ;)
Zamienię klucz steam do: Saint's Row The Third + Saint's Row 2 + Sacred 2 Gold + Risen 2 + Mirror's Edge (na steamie obecnie 60€ bez sacred 2 do którego nie mają obecnie kluczy, a Rome 2 55€) ew. coś jeszcze dorzucę w zamian (nie bać się pisać) za klucz steam do Rome II Total War !!!! Jakby ktoś załatwił Pre-order/Kolekcjonerską czy cokolwiek takiego (nigdy nie miałem czegoś takiego) to w ogóle mogę oddać w zamian mnóstwo kluczy steam (dead space 3, battlefield 3, medal of honor, crysis 2, darksiders, men of war + 2 dodatki, red faction: armageddon, risen, warhammer 40000 GOTY, dostałem wszystko w 2 egzemplarzach a mnie te gry nie interesują tak bardzo, więc nawet mogę oddać po 2 niektóre ). Wymiana myślę by przebiegała za pośrednictwem kogoś zaufanego na forum/moderatora jeśli to możliwe...? Jeśli możecie to piszcie na gg: 6174722.
Diablo III za 110 zł ewentualnie do 100 moge opuścić.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3509512005
KUPIĘ ROME 2 TOTAL WAR ZA 70 ZŁ + WYSYŁKA
Kupię kartę lepszą od geforce9600 gt obsługująca direct 11
Mam 2 klucze do Napoleona i Shoguna total war 2 mogę wymienić(1 grę :D) za klucz do Medieval 2 NA STEAM!
Ustne ostrzeżenie za niepotrzebne tworzenie tematów.
Samick
Mlodziez dzis taka jest leniwa :evil: :arrow: viewtopic.php?f=27&t=566
Przepraszam :D. Nowy jestem :P.
Wymienię klucz do Wiedźmina 2 oraz Wiedźmina 1 Edycja rozszerzona z cdp.pl na Empire Total War bądź Shogun 2 Total War.
A masz medieval 2 ? Mogę nawet dać już 2 kody bo i tak z nimi nic nie zrobi dam ci Shoguna total war 2 i Napoleona.