Jestem pod małym wrażeniem :) , w podstawce świat był taki spokojny a w tym modzie jest zdecydowanie więcej wojen, co mi się bardzo podoba ;) Szkoda że nie można rozgrywać bitew :( , zauważyłem także że jest gorsza sytuacja finansowa.
Wersja do druku
Jestem pod małym wrażeniem :) , w podstawce świat był taki spokojny a w tym modzie jest zdecydowanie więcej wojen, co mi się bardzo podoba ;) Szkoda że nie można rozgrywać bitew :( , zauważyłem także że jest gorsza sytuacja finansowa.
Bo mod był balansowany pod KO.
Wiem. W niektórych postach było napisane że nikt nikomu nie wypowiada wojny, ja obecnie gram Bizancjum i co zaskakujące, Aragonia wywołała wojnę Genui (nie pamiętam dokładnie czy księstwo, czy królestwo).Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Ja jednak czekam na WWmwE 3.
A ja mam takie pytanie, poniewaz zaczalem juz grac sporo czasu na tym modzie (ponad 200 tur) i chcialbym wylaczyc ten caly multiplayer, a najbardziej bitwy ktore same mi sie rozgrywaja gdy ktos mnie zaatakuje. I mam pytanie czy da sie to jakos obejsc bez potrzeby grania od nowa, czy inaczej sie nie da?
Niestety należy rozpocząć grę od nowa. Otworzyć plik WWmwE-2.0.cfg za pomocą notatnika i zmienić linijkę:
naCytat:
[multiplayer]
playable = true
Cytat:
[multiplayer]
playable = false
No to lipa, to do konca gry juz przeboleje ;) dzieki
Mogę zrobić z waszej mapy coś takiego? [youtube:3nxtgfcc]http://www.youtube.com/watch?v=hX7J-8WgTN8[/youtube:3nxtgfcc]
Jeśli chcecie to mogę odwzorować przebieg jakiejś WKO jeśli tylko dacie mi dane kto kiedy i co zdobywał + może kto z kim miał od kiedy wojny, sojusze i PONy, to też mogę spróbować dodać.
Ale dlaczego to tutaj...?
viewtopic.php?f=3&t=909
Dodaje tutaj wpis do rejestru który daje możliwość uruchamiania WWmwE przez Launcher ;]
https://hotfile.com/dl/159321012/12de42 ... 0.cfg.html
Słuchajcie mam wielki problem z automatycznymi walkami. Gram Polską, do jakiegoś czasu ładny ogar jest ale tak po setnej turze każą automatyczną bitwę przegrywam nawet jak dla mnie jest 7 do 5. Często zdarza mi się przegrywać oblężenia gdzie jest 20 do 5 dla mnie. Nie wiem czy to Polacy są tacy słabi czy po prostu komputer oszukuje ale aż się później grać odechciewa jak raz na 10 walk wygrasz i to jeszcze umiarkowanie. Dodam że oblężenia były z najlepszymi armatami i piechotą a bitwy z lansjerami i huzarami. Proszę o odpowiedź czy to jest normalne;]