chodza mody z najnowszym patchem ??????? jezeli tak to prosze o podanie nazw.. dziekuje bardzo
Wersja do druku
chodza mody z najnowszym patchem ??????? jezeli tak to prosze o podanie nazw.. dziekuje bardzo
Francja i hiszpania swoje prownicje po części zawdzięczają historii...Nie traciły ich przez cały okres gry, więc po części to jest powód...
Ameryki nie odkryję.... ale grając w ETW (rzadko, ale zawsze trochę) krew się we mnie gotuje gdy widzę nie dbałość i lenistwo pseudo-dokładnych-panów c CA. W każdej jednostce żołnierz wygląda tak samo, ma tę samą twarz, identyczny ubiór, a nawet wzrost. Czy tak trudno iść za ciosem po niezłym zróżnicowaniu w MTW ?? Pomyśleć tylko ile realizmu dałyby takie efekty jak:
- zabrudzone zbroje i mundury(czyli krew, kurz, błoto itp.)
- zróżnicowane twarze (jeden ma niebieskie oczy i wąsy, drugi jest długowłosy ale bez wąsów...-mnóstwo kombinacji...oczywiście zgodnie z realiami...może nawet blizny co bardziej dośw. jednostek :D)
-zróżnicowany wzrost
-zróżnicowana maść wierzchowców
-delikatne różnice w ubiorze( bo o ile mundurów czy zbroi można się nie czepiać, to takie rzeczy jak pasek, buty czy kaftan...mogłyby się trochę różnić)
A tak przez nie dopracowanie CA, każda jednostka wygląda jak nowiutko wyciągnięty zestaw żołnierzyków z fabryki zabawek.....
Z tego co mówią podobno panowie z CA mają te zmiany wprowadzić w Napoleonie może wraz z tym dodatkiem przejdą one też do Empire zobaczymy czas pokaże. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Ja, Klaudiusz
Ciekawe jak to wpłynie na mody....W końcu będą to tak jakby dwie wersje Empire...
Czy naprawdę żeby gra się włączyła trzeba ją aktualizować 100 lat za każdym razem?
Bo u mnie tak jest.
Dziadostwo z tym Steam, kozwa ja chcę po prostu zagrać, nie muszę należeć do ich społeczności i w cokolwiek się angażować. Dużym problemem jest to że ludzie chcą po prostu włączyć i zagrać? Jak będę chciał Multi to włączę neta.
Wczoraj udało mi się jednak włączyć i pierwszy rzut oka na grafikę kampanii... miluśkie koloreczki, wszystko słodziutkie nie oddające klimatu wojny. Cała ta budowa jest pomieszana. Może to coś nowego i się przyzwyczaję, ale ilość mogli by chociaż zrobić jakiś porządnie wyglądający budynek, przypominające tamte czasy, wojny i trud.
PS: Włączyłem grę o 17.50, pisze że aktualizowanie będzie jeszcze 30 minut. Wole to sprzedać i mieć chociaż jakiś pożytek z gry, bo pograć nie pogram.
Edit:
Ponawiam włączenie gry - czas oczekiwania zwiększa się o godzinę.
Czy Empire Total War jest normalną grą? Bo póki co tylko więcej za internet zapłacę i nic nie dostanę.
Edit2:
Aha, teraz wszyscy są zbyt zajęci by zająć się moją ''sprawą'', którą jest po prostu włączenie gry. Takie napisy tylko mnie bardziej denerwują. Nie mogli by napisać że mają problemy techniczne? Bujda, ale zawsze nie tak wkurzająca jak to że nie chcą pomóc swojemu klientowi, który jak się wkurzy potrafi przekopiować grę na 100 pły i sprzedać na czarno mając zysk z tych głupców.
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=48993
Cholera mnie po prostu wezmie, niedawno kupilem te elitarne jednostki
No to się skuszę :lol:
No teraz jestem w stanie kupić za 19 zeta tylko po kiego ch** kupowałem to DLC z unitsami west...egh...głupota boli.
Małe info:
http://shoguntotalwar.yuku.com/topic/53425?page=5Cytat:
Hi guys,
I have received a lot of questions asking about the status of our Multiplayer Campaign Beta for Empire: Total War. I can confirm that the latest code went out to our Beta Group last night and we are making good progress in testing. Additionally, I can confirm that our Battle AI blog will be posted next week.
Have a great weekend,
Mark O'Connell
(aka SenseiTW)