-
Re: Co o mnie myslisz ?
Andzia
Z awatara i rangi można wyczytać fan assasin creed. Grywa w M2TW i Kingdoms, do których założył biblioteki modów. Ogólnie bardzo pracowity, urzyteczny i przydatny użytkownik. Tak na marginesie to kojarzy mi się z moim kumplem z klasy na którego wołamy Jańcia zdrabniając nazwisko ;)
-
kretu- interesuje się zapewne historią; sympatyczny użytkownik ;)
-
Wiktor_Lechki
Z awatara wyczytałem obywatel Rzymu, z podpisu fan metalu, a z naszej klasy rok odemnie starszy. Najaktywniejszy w Tawerna i Metal. Ma "trochę" długie włosy jednak nie jest jak większość z nagelowanym czubem lub jeżem, więc + za indywidualizm. W skrócie spoko ziom
-
Pampalinex
Szeroko znany użytkownik forum ;) Prawie w każdym temacie napisze przynajmniej jednego posta. Gdzieś ma zdjęcie z tanim piwkiem i szlugiem w łapie, ogolony na jeża ;P Ogólnie pozytywny użytkownik i raczej lubiany :mrgreen:
-
ThorGal77
Użytkownik który czuje się tu lamą z powodu liczniku posów :D
Dobrze zna się na Widźminie, mogę wnioskowac że fan książki lub wszystkich książek Sapkowskiego :D
Ogólnie pozyywny urzytkownik, nie było z nim żadnych problemów ;)
-
Haller- Słucha dość dobrej muzyki, lecz często krytykuje moje zajebiste propozycje muzyczne w "Hit czy Shit" ; p
-
Wiktor_Lecki
Indywidualista, fan metalu oraz historii Kartaginy (wnioskując z avataru), nie jest spamerem lub siewcą kłótni i konfliktów, ogólnie spoko ziom ;)
-
Andzia - fan AC. Nawet bardzo gorliwy, na co wskazuje Avatar, ukazujący głównego bohatera tej całkiem niezłej produkcji. Cytat w sygnie wskazuje na zainteresowania związane z Bliskim wschodem. Prawdopodobnie ma powiązania z Al-Kaidą, może być krewnym Osamy bin Ladena. Plotki głoszą, że to właśnie Andzia wylądował Klewkach...
Adzia wie co dobre - gra w IB2. Do tego szalenie użyteczny gość - pomaga każdemu, spisuje wszystkie linki do modów w swych jakże mi pomocnych Bibliotekach, za co jestem wdzięczny i na mojej twarzy pojawia się uśmiech od ucha do ucha.
-
hmmm.......widzę cię pierwszy raz.
Jesteś prawdopodobnie wnukiem jakiegoś księcia niemieckiego z VONEM.:> :lol: :lol:
-
Fallen - pierwszy raz go widzę i o nim słyszę, z avatara wynika fan dodatku alexander, ale historyk raczej nie jest bo źle ma napisany cytat w podpisie - zamiast "Veni Vidi Vinci" powino być "Vedi Vidi Vici"