Chlopaki, zróbcie sobie temat w KO w której gracie i do woli sobie piszcie ;)
Wersja do druku
Chlopaki, zróbcie sobie temat w KO w której gracie i do woli sobie piszcie ;)
pogrzało? włącz muzg a nie piszesz że to bug
spoko ja juz niezamierzam pisac o tym
ekhmhm, zastanowiłbyś się co piszesz...
Dobra....widzę że i tak się nie dowiem dlaczego to tak się ma, a ty dalej będziesz mi tylko bruździł.. to wracamy po prostu do starej polityki izolacjonizmu Egiptu w tej zapomnianej przez świat dziurze.
nieobrazaj sie poprostu pisze "szyfrem" moze wkoncu to rozgryzisz... a ta izolacja to zaczeła sie za czasów garindora ale jego wielkie armie poniosły klęskena pustyni :twisted: od tamtego czasu egipt prowadzi zajadłe ofensywy :)
takie gadanie jak w pierwszej części powyższego postu mają pokazać "jakim to ja jestem cwaniakiem, a jakim to mój rozmówca jest debilem". Szyfr? nie ma żadnego szyfru. i nie mam co rozgryzać. Jedyne co mówisz to :"to nie bug, tak powinno być" , "i basta" "włącz mózg" "nie powiem ci przydatnej dla Ciebie informacji"
a co do przjemniejszej już części to:
heh. Ofensywy Egiptu mają się ku końcowi. Już Cesarstwo Bizantyjskie się o to postara :lol:
Może ci cię nie udaję bo masz balisty? Poczekaj jedną turę na machiny to może się uda zdobyć
bravo wygrałeś noagrode zielonegoe pulicera :mrgreen: gdybys miał dobre jednostki w armi to moze bys zdobyl ale jednostki mamy na równi mefisto z tym ze ja jestem na murach a ty masz wiecej jednostekCytat:
Zamieszczone przez marcinus1002
Gdybym zaczął oblegać, to w tej turze egipt by odbił, bo niedaleko BYŁ sułtan i pare jednostek mających blisko do Siwej.
A to nie zmienia faktu, że cała armia idzie się walić. W bitwie ginie tylko połowa, a druga połowa w tajemniczych okolicznościach nie wycofuje się, tylko ginie totalnie. A to żę są na murach nie wyjaśnia mi za bardzo niczego, mam więcej, w przeliczeniu też lepsze, a ginę.... dobra, koniec.
ale jeśli "znikają" to w tej kwesti jest bug bo niewierze aby wyparowały.....
To żaden bug, troche trudno mi uwierzyć że pop używa tego numeru.. , ale nie jest on zakazany przez regulamin, być może łud szczęścia spowodował całkowite rozwiązanie się ów armii.. ;) czasami tak się dzieje, troche to losowe.