Re: Polish Kingdom Mod - nowe i poprawione jednostki Polski
Jesli dobrze zainstalowałeś to w mods w kampanii teutonic masz plik teutonic_polish_kingdom plik wsadowy czyli bat. Z niego odpalaj a nie ze skrótu, bo skrót ma pewnie złą ścieżkę. I nie wiem czy działa kampania grałem tylko w custom battle, ale kampania też powinna odpalić.
Myślę, że mod zainstalował się nie tam gdzie trzeba :/ . Najlepiej jest otworzyć instalator Winrar'em, wypakować np. na pulpit folder 'mods', a następnie przenieść go do głównego folderu, w którym zainstalowana jest gra (domyślnie to C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War ). Potem grę można uruchamiać odpalając plik 'teutonic_polish_kingdom.bat', który jest w folderze C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\mods\teutonic .
udało mi się ale czy mógłbyś dać z powrotem spieszoną polską gwardie tą z tymi XV wiecznymi toporami i mieczami?
i przepraszam z góry jeśli w becie nie miało być tej jednostki :D
mam pytanie kiedy będzie premiera?
Planowałem ją na koniec tego tygodnia, ale już wiem, że na pewno całość się przedłuży, ponieważ do moda będzie wprowadzonych jeszcze parę usprawnień ;) . Sądzę więc, że "oficjalna" wersja pojawi się gdzieś w połowie października, najpierw na Kingdoms - Teutonic, a później na podstawkę :) .
wow chyba będzie sporo usprawnień ale mam nadzieje że będzie to naprawe fajny mod
jest pewna kwestia otóż dotyczy konnych rycerzy gotyckich mieczników litewskich oraz jak teraz ich nazwałeś litewska gwardia chodzi o to żę gdy sięoddali kamerke u gotyckich widać tylko konia bez jeźdźca u mieczników tylko głowe a u litewskiej gwardii głowe i konia:mam nadzieje że wyeliminujesz ten błąd a no i przypominam ci o wprowadzeniu polskiej gwardii^^
Witam bardzo serdecznie mam pytanie właśnie zrobiłem nowe konto i gram juz w twojego Moda Pare miesięcy i Bardzo mi sie podoba Masz Bardzo wybitny talent jeśli chodzi o modowanie ci Tarczowi Halardnicy , Drużyna książęca,łucznicy są wspaniali :D ale czy nie mógł byś dodać Rycerzy Feudalnych w końcu u nas jak w całej średniowiecznej europie obowiązywał system feudalny i wiekszość frakcji w medievalu ma zawsze dwa rodzaje rycerzy, i Bazyliszka ponieważ wszystkie środkowo-wschodnio słowiańskie frakcje je posiadają więc dlaczego my ich nie możemy mieć.
Mam problem ściągnąłem sobie wczoraj tego moda instaluje jest ok włączyłem moda odpalam kampanie polską lecz gdy wybieram jakąś postać medek wychodzi do pulpitu z napisem medival 2 total war napotka
Co robić
Bardzo proszę o pomoc