Mod wydaje się wyższej jakości przez danie modeli z warhammera online a nie Mark of chaos. Jak na razie widziałem tylko wojny domowe Elfów do ściągnięcia wiecie może kiedy będzie old world?
Wersja do druku
Mod wydaje się wyższej jakości przez danie modeli z warhammera online a nie Mark of chaos. Jak na razie widziałem tylko wojny domowe Elfów do ściągnięcia wiecie może kiedy będzie old world?
To temat o spolszczeniu moda, nie o submodach i innych takich.
Zamiast pisać nie na temat, podziękowalibyście jeden z drugim Coolecce, za jego spolszczenie.
Kolejne posty nie na temat pousuwam.
Wielkie dzięki Coolecka za spolszczenie :) robota pierwsza klasa :) :D doceniam ogrom pracy i czasu którą w to włożyłeś :)
Pozdrawiam :)
Mnie także zdziwiła ta konwersacja w tym temacie, ale każdy człowiek ma prawo pomylić temat. :D LordDWM dziękować, ktoś to musiał zrobić^^. Zbieram powoli siły na pełne przetłumaczenie, bo nikt się nie kwapi do tych paru linijek ;D Pewnie pominę tłumaczenie słowo w słowo, ponieważ 90% to tylko informacja o ataku na daną osadę i zrobię przekaz jak w większości wydarzeń, że np. Nieumarli atakują Nachtdorf itp :D
Więc już się zebrałem i dokończyłem spolszczenie. Teraz mogę zakomunikować wszem wobec, że spolszczenie jest ukończone i raczej już zostanie w obecnej formie. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy w świecie fantasy! :D
Link do spolszczenia z dnia 20.09.2013:
http://chomikuj.pl/kulka189/Spolszczeni ... _Warhammer
Ja dziękuję Ci ponownie, za wspaniałe spolszczenie, poprzednie było świetne, a jak je jeszcze udoskonaliłeś to czad.
Spolszczenie jest mega to fakt. Te bogate opisy jednostek, frakcji, artefaktów... w końcu z przyjemnością się to czyta :)
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... 29-patches
Pocisnąłem temat na t-klopie jak mam coś dodać daj znać coolecka.
Hejo, dziękować, dobra robota, każdy powinien zrozumieć o co chodzi ;D Im więcej ludzi się dowie, że można grać na polskiej wersji tym lepiej :D Nie mam żadnych zastrzeżeń, chociaż na wersji Rosjan też powinno śmigać :D
Siemka mam problem z spolszczeniem.
Nazwy jednostek są po rosyjsku,a po kliknięciu na nie by dowiedzieć się o nich więcej,wyskakuje okienko na którym nie ma żadnej nazwy jednostki jest tylko opis ale także po rosyjsku.Podobny problem występuje w komunikatach np.Wyskakuje komunikat że jakaś frakcja zawiązuje sojusz z inną, i tu zaczyna się problem bo w miejscu nazw frakcji widnieją trzy kropki.Tak samo jest z opisami budynków gdy kliknę na budynek prawym przyciskiem myszy powinno mi wyskoczyć okienko z pełnym polskim opisem budynku itp. zamiast tego w okienku nie ma nazwy budynku (są te trzy kropki"...")a opis jest po rusku.Spolszczenie zainstalowałem według instrukcji.Mam orginalnego Medievala,a sam mod działa bez zwiech ani crashy,problem jest jedynie w tym spolszczeniem.
Czy ktoś pomoże?