-
Re: Pomoc techniczna
Sprawdzałem z kilkoma miastami - no to spróbuję reinstalacji, ale wątpię by pomogło, bo kumpel ma ten sam problem czyli coś się źle ściągneło pewnie. A defragmentacji chyba nie ma sensu bo sprzęt wymieniałem miesiąc temu i śmiga jeszcze jak żyleta :D. No chyba że zregenerowanie map.rwm pomoże - trzeba sprawdzić.
DZIAŁA!! Wielkie dzięki panowie - było trzeba zregenerować map.rwm :D. Co prawda niewiem w jakim stopniu ma on wpływ na bitwy, ale po sprawdzeniu na dwóch oblężeniach przeciw krasnoludom jest cacy. Jeszcze raz wielkie dzięki :D
-
Cześć, jak zainstalować tego modka pod medievala kingdoms na steama ?:) Proszę o pomoc.
-
Witaj. Pod tym linkiem na stronie 1, u góry jest opis instalacji dla Steam, zaczyna się od Steam Users. Mam nadzieję, że to Ci pomoże.
-
Witam
Mam problem z uruchomieniem moda call of warhammer.
Po zainstalowaniu moda do odpowiedneigo folderu (mods) uruchamiam gre i wyskakuje taki błąd.
'System windows nie moze odnalezc pliku kingdoms.exe ......'
Taki blad wyskakuje przy uruchomieniu jako adminstrator.
Probowalem tez odpalic normalnie(bez praw administratora) i gra sie wlaczyla, tylko byl ekran ładowania Medivala i po chwili coś takeigo.
http://i37.tinypic.com/331j5uv.jpg
Jakies rady?
-
Moda się instaluje do folderu głównego MTW II nie do mods. Nieprawidłowo zainstalowałeś, stąd masz taki komunikat. Piszę o tym modzie: viewtopic.php?f=368&t=12131
-
Zainstalowalem tym razem tak jak powiedziales, pozniej zainstalowalem patcha i powklejalem fixy i ofc znowu cos nie tak...
http://www.tinypic.pl/cjpjfkrgfzo9
-
Usuń plik map.rwm z data/world/maps/base i odpal moda ponownie. Ten komunikat niekiedy się pojawia, ale mod jest dość stabilny.
-
Dzięki już wszystko działa jak należy ale mam jeszcze prośbę o zmodyfikowany campaing_script z usuniętymi spawn armiami SI, bo to jednak jest przegięcie zeby bronić się co chwila przed full armiami samemu nie mając prawie nic O.o
Imo to troche niszczy rozgrywke, ale kazdy lubi co innego. Prosze nie proponować cheatow auto_win etc.
-
Witam i mam wielką prośbę do was czy ten mod w wersji 1.5 da się pobrać nie z torrenta?
-
viewtopic.php?f=368&t=12131#p265258 spróbuj pod linkiem do pobrania. Dalej jest też tam Regular download ma 2 party, pobieranie tradycyjne.