Re: Screeny z Napoleon Total War
No nie, tymi screenami z polską piechotą i Poniatowskim zniesmaczyli mnie. Po niezłych niedawnych obrazkach rostera różnorodnych jednostek miałem już nadzieje, że w NTW będą one poprawne, a tu taki klops. Rozumiem, że dla CA Polacy to jedynie mali wasale brytyjskiego wroga Napoleona, ale co za problem było dać naszym piechurom czarne rogate czapki z orłem, albo nawet francuskie czako, ale z blachą słońca N. Byłoby prościej i bardziej prawidłowo, a tak jest tylko śmieszniej.
A Poniatowski to już zupełna bania. Ten historyczny polski wódz, który potrafił nawet z fajką w zębach iść z karabinem w ręku na wroga, jeździec który honorowo walczył do końca, a nie poddał się. Jedyny obcokrajowiec Marszałek Francji, książe Poniatowski w tej grze to ma być jakiś zgrzybiały starzec zamiast dzielnego ulubieńca pań. Ohyda!
Jak pomyślę jeszcze o tym strasznie dymiącym okręcie, przesadnych, ognistych i wielkich wybuchach kul armatnich, granatach grenadierów, a raczej mistrzów świata w rzucie bombami to nachodzą mnie spore wątpliwości co do wizualnej strony tej gry.
Jeśli inne aspekty gry będą powielały błędy ETW to choć lubię epokę napoleońską nie wiem czy warto kupować NTW.
Narazie powstrzymam się i poczekam na relacje oceniające realną gre, a nie wersję przedsprzedażną.
Okręt tak dymi i wybucha, bo wtedy ładniej wszystko wygląda, jest bardziej komercyjne.
Natomiast z twarzą Poniatowskiego faktycznie przesadzili ;) Gdyby dali mu rysy Brada Pita, to bym zrozumiał - prawa rynku ;) ale że taki stary dziad ? Coś tu nie gra...
znowu mają te same twarze ale inny kolor brody, no robimy postępy :lol:
Fajnie Prusacy wyglądają, podobają mi się ich czaka.
Samoluby :mrgreen: gracie od kilku godzin w N:TW a screenów brak. A ja w pracy siędzę i nie mam co oglądać. Dawać mi tu screeny post premierowe, ale już :lol:
[quote="DonVega"]Grenadierzy w akcji :)
Jak zrobiłeś że masz wersję pl.
DonVega!!! Jak zainstalowałeś polską wersję??? :shock:
@edit
Zainstalowałem... tak namotałem, ze moje menu wygląda mniej więcej tak:
http://img408.imageshack.us/img408/2383/menue.jpg
A przy jednostkach i w ogóle nie mam żadnych napisów, a koleś z bitwy gada po angielsku. xD