FAIL! :P
nawet w emotka w twoim poście ma białe tło
Wersja do druku
FAIL! :P
nawet w emotka w twoim poście ma białe tło
Ciekawe gdzie :P Czyścimy ciasteczka to będą nowe. :)
[ukryj:3fbnctsd][attachment=0:3fbnctsd]emota.jpg[/attachment:3fbnctsd][/ukryj:3fbnctsd]
Od teraz zdjęcia większe niż 640x480 będą automatycznie skalowane aby mieściły się w oknie wypowiedzi, po kliknięciu w nie otwierane będzie nowe okno z wielkim obrazem. :)
Bardzo dobrze, o to mi właśnie chodziło
Witam Was serdecznie, oto kolejne zmiany techniczne wprowadzone na portalu i forum:
Portal:
-Uruchomiliśmy nasze konto w serwisie Twitter: www.twitter.com/totalwarorgpl
-Działa już wersja mobilna portalu, a więc możecie przez swoje telefony przeglądać niusy.
Forum:
-Gdy użytkownik otrzyma ostrzeżenie, to pojawi się ono w oknie rozmowy, przy jego profilu.
chciałbym zauważyć iż nie ma obrazkow tylko ikona ze powinien byc http://totalwar.org.pl/?page_id=1831 oczywiscie w innych czesciach takze nie ma
Dzięki za zgłoszenie. Obrazki będą uzupełnione, tylko czekam na ruch Jarla, bo teraz on odpowiada za ich modernizacje.
EDIT:
+Rangi zostały dodane.
+Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji, czyli 3.0.11, to samo z dodatkami jak Shoutbox czy Download.
+Na głównej stronie po prawej, pod znaczkiem "Forum" dodano Szybkie logowanie, czyli możecie się zalogować na forum z portalu i zostać tam przekierowanym jako już zalogowana osoba, proste a praktyczne. Wystarczy jedynie rozwinąć widget.
Dodałem bardzo ważną informację związaną z niusami. Zauważyłem, że niektórym uda się znaleźć jakieś wieści przed nami, bardzo proszę takie osoby o kontakt z nami w celu umieszczenia niusa na naszym portalu. Dla przypomnienia umieściłem informację w dziale Rome 2, bo tam najczęściej trafiają nowe wiadomości z gry.
http://i.imgur.com/Ey2Sq.jpg
Dodano nowy czat, aby wyłączyć dźwięki możecie skorzystać ze swojego panelu lub wyłączyć je bezprośrednio z czatu. Wierzę, że to zmiana na lepsze.
Problem z brakiem nazw do legend ikon jest mi znany i zostanie naprawiony. :)
Dodano pole profilu dotyczące przynależności klanowej użytkownika (członkostwa w grupie graczy multiplayer). Dostępne w ustawieniach Profilu w Moje konto.