Re: Mecze / rozgrywki - wasze komentarze, opinie, analizy, i
Cytat:
Snooker to bardzo porywająca gra - o ile grają dobrzy zawodnicy...
Jak już porównywać to połowa jeśli nie 60 % footballowych spotkań jest dużo słabsza od snookera, ba! wręcz niewiele jest ciekawszych.
Poznajcie zasady i obejrzyjcie dobrego snookera a zrozumiecie
Cytat:
Popieram! A jak przy okazji taki Roonie wbija maksa, pytajac sedziego czy jest za to dodatkowa nagroda ( a akurat w tym turnieju nie bylo, o czym sam zawodnik wiedział ) i przy ostatniej czarnej bili dowiaduje się prawdy i postanawia odejsc od stolu ( przy czym publiczność przekonuje go jednak do gry do konca ) :mrgreen:
:shock:
Gdzie to znalazłeś? Czyżby był jakiś temat o snookerze?
Wracając do tematu może panowie. Włochy po prostu wymietli wczoraj drużynę Niemiec. Już dawno nie widziałem tak dobrze grającej jedenastki Azzurrich. W finale myślałem że będę kibicował Hiszpanii ale po tym co pokazali Włosi jestem za nimi :)
No jestem zaskoczony, Włosi grali w tym meczu po prostu lepiej. Zupełnie jak nie Włosi :)
jestem za Hiszpanią i mam nadzieję, że Messi strzeli w końcu bramke ;/
Forza Espana ! <33
Forza ITALIA! 8-) 8-) 8-)
Espania - e viva! - co najwyżej. ;)
============
Grunt że
Detshland Deutshland auf ... wi ...ze ...dein!
:lol:
============
A już najbardziej to mnie cieszy że nie słyszę tygodniami po nocach "nic się nie stało ..." gdy zamykają pobliski bar i się rozchodzą "piwosze" do domów.
tylko kibicują tej lub innej grającej jeszcze drużynie.
======================
Ktokolwiek wygra nie będę rwał włosów ani ze smutku ani z radości.
Chcę zobaczyć ładny, wyrównany, pasjonujący mecz i minimum 3 bramki, a lepiej 5. 90 minut dynamicznej gry wystarczy, oczywiście nie obrażę się jak bezie dogrywka i się zakończy 4:3 dla Włoch.
No to mieliśmy MECZ‘! Aż trudno uwierzyć że to był finał! Miała być dogrywka , 1 gol góra, a tu proszę! 4/0! 8-)
To nie to samo co finał LM Chelsea - Bayern albo MŚ 06 Włochy - Francja :D. Przynajmniej Espania pokazała, że obecnie nikt nie jest w stanie jej powstrzymać ani nawet dorównać. Mówi się, że gdyby zamiast Italii były Niemcy, to byłoby inaczej... Niemcy okazali słabość w meczu z Italią i na tym się skończyło. Tacy mocni, a trafili na drużynę silniejszą, bo tak właśnie należy nazwać niepodważalnego zwycięzcę tego półfinału. W finale znalazły się 2 najlepsze drużyny i tyle. Hiszpania rozjechała swoich konkurentów do zdobycia mistrzostwa i na tym się kończy historia ME 12. Fajnie, że pokazaliśmy się od najlepszej strony i nie będzie już tak, że obcokrajowcy nie potrafią nawet wskazać na mapie Polskę i nie będą nas porównywać do Rosji.
Tylko pot, trud i łzy.. :(
o jakby niemcy grali z Espanią to by zupeeeeełnie inaczej było ...
4 bramki w 1 połowie - wszystkie dla Espanii :twisted:
a potem byłaby druga polowa - o ile Niemiecka drużyna nieprzyzwyczajona do pogromów miałaby jeszcze odwagę wejść na murawę.
====================
Włosi - pewnie że rozumiem: byli tak blisko, a tu 4:0 , ZERO!
Ale naprawdę nie mają powodu do wstydu. grali dobrze, BARDZO DOBRZE!!!, szczęścia im zabrakło , ale też Hiszpanie byli w tym meczu naprawdę ostrzy i baaaardzo sprzyjało im szczęście. Przecież te 4 hiszpańskie gole równie dobrze jak włoskie sytuacje mogły się zakończyć : "aj! tak blisko!"
Za dwa lata możne być odwrotnie.
Cytat:
Zamieszczone przez Arrim
Przynajmniej Espania pokazała, że obecnie nikt nie jest w stanie jej powstrzymać ani nawet dorównać
W Europie może i tak ale jest jeszcze Argentyna, która moim zdaniem na MŚ rozegra kluczowa rolę. Wkońcu World Cup w Ameryce płd.No i gospodarze Brazylia.
Podejrzewam że za 2 lata będzie koniec supremacji Hiszpanii.