Re: Submod muzyczny do BC 6.3 ver. 3.0
Ok, dzięki, w robocie mam poblokowane nawet przez bramki proxy, ale po pracy oblukam :)
@Eustyches, przecież to chodzi o sugestie. Ja staram się, cieszę się, że się innym podoba, ale często nie wiem co gdzie dać. Np. Bizancjum, Gruzja i Pólówcy są chyba najbardziej zaniedbani i z chęcią posłucham każdych rad co można komu dodać. Większość nowych kawałków to Wasze sugestie (np. kawałki z Medka I i Viking Invasion, muza z Królestwa Niebieskiego). Jak macie jakieś ciekawe propozycje to dawać, mi się pomysły skończyły, więc bez Waszych propozycji kolejnych wersji nie będzie.
Cytat:
Zamieszczone przez zamek9
o, to mi się naprawdę podoba.
Dzięki za wszystkie propozycje.
@Lectre: nie ma podziału na obronę zamku czy atak, jest tylko podział na mapę kampanii i bitwa, z tym, że bitwa podzielona jest dodatkowo na 3 etapy: battle tension, mobilize i battle.
Proszę, paczka muzyki związanej z Bizancjum, coś może dobierzesz ;)
http://www.sendspace.pl/file/82cd0a056f ... /bizancjum
Dzięki, pobieram, jutro posłucham :) Już się bałem, że nie podeślesz ;)
P.S. no i jak? Działa Wam? Tylko Lectre i Struninowi nie chodzi czy jeszcze komuś? Może Wam windows albo jakiś program blokuje jakoś tworzenie nowych plików? Spróbujcie może skopiować na pendrive katalog sounds i na innym kompie z inną windą odpalić (na pendrivie) ten ectract_sounds.bat?
Jakby się nie nadawało, to coś jeszcze podeślę ;) Może być niestrawna dla wielu :D
Wino dobrze radzi można wypakowac nie innym kompie, wcale nie trzeba mieć tam moda, powinno się udać. Wypakowaną muzę z Bellum połaczycie sobie z modem wg. instrukcji i git.
Edit: Wino: a może wstaw w wolnej chwili, po prostu osobno do pobrania wypakowaną muzę z Bellum to sobie wszycy pobiorą, co mają problemy, z wypakowaniem muzyki plikiem extract_sounds?
W sumie racja, wrzucę wieczorem. Nie wiem czy to każdemu zadziała, bo każdy ma inną kombinację submodów, ale chyba powinno być ok.