Huntera nie ma, Turcja nie ma sojusznika, kto ma zrobić?
Edit- Remo robi za Huntera tury, nie gra w tej KO, więc może zrobi? Jak nie to Black przeklika.
Wersja do druku
Huntera nie ma, Turcja nie ma sojusznika, kto ma zrobić?
Edit- Remo robi za Huntera tury, nie gra w tej KO, więc może zrobi? Jak nie to Black przeklika.
Zrobię, poproszę o hasło, bo do tej KO mi nie dał, wrzucę jutro, dziś jestem zmęczony, wróciłem ze szpitala.
http://speedy.sh/yzVr5/wko34t4egipt.sav
Egipt
Za bardzo się ociągasz Remo. Teraz, jeśli nadal Ci się chce robić tą turę (a jak Bóg mi miły, z tym hasłem mnie by się nie chciało :D) to musisz uprosić Egipt, żeby zrobił z Twojej tury.
Poza tym, na wniosek Avasila, a także kierowany własnym przeczuciem, zerknąłem do ostatniej tury Gruzji. Zgadnijcie, co tam znalazłem.
[spoiler:2ri4wxja]Niespodzianka. Mnil przesyłał sobie kasę od papieża.[/spoiler:2ri4wxja]
Róbcie z tym co chcecie. Ja w każdym razie chciałbym dokonać małych poprawek w tej turze Gruzji, bo jak wiadomo, Gruzini to lud bardzo pobożny, więc takie pobieranie pieniędzy od domu bożego zapewne niejednego obraziło, podejrzewam, że wielu mogło się odwrócić od władcy, ba, możliwe, że dojdzie do zamieszek, powodujących duże zniszczenia i straty.
Szczególnie mnie to wkurza, że nie wierzyłem, że coś takiego się stanie. Pisałem nawet Mefistowi "spoko, Mnilowi i Avasilowi można ufać". Co prawda miałem co do Ciebie swoje wątpliwości, i wiedziałem, że należysz do ludzi raczej kłótliwych, to nawet by mi przez sekundę przez myśl nie przeszło, że odwalisz takie wałki.
faktycznie, przepraszam, ale z racji takiej ze gruzja po 2 turach, nie wiedzac czemu, mimo ze nic nie werbowalem, budowalem kupcow miala nagle 3k kasy na minusie i mimo ze dostalem zadanie z przejeciem dyplomatycznym miasta Ani nie dostalem kasy, wiec bodajze 3k czy 4k chcialem sobie wyrownac, chociaz fakt, nie powinienem na wlasne reke, ale to i tak nic nie zmienilo, mozecie sobie sprawdzac i gdybac, ale sadze iz bylo to uczciwe, mozecie mnie linczowac, lecz to strasznie niefortunna sytuacja ;/
Cytat:
Zamieszczone przez blackhand
Trudno, najwyżej Turcja będzie farmą -_- , wasze KO, wasz problem.
Że oco chodzi?Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
Przecież to normalne ,że Gruzja ma kasę na minusie w 3 turze-ma bardzo dużo armii na tak małe państwo i nie ma zwyczajnie z czego tego utrzymać.
Co to za zadanie z dyplomatycznym przejęciem miasta?Nigdy czegoś takiego nie widziałem,zadania z dostaniem kasy za zdobycie miasta tyczą się tylko rebelii...
Wklej screena z tego zadania bo coś nie mogę w to uwierzyć. :?
zadanie z dyplomatycznym przejęciem miasta jest- polega na tym, żebyś wysłał dyplomatę i odkupił od innego państwa miasto.
Rodzi się raczej kolejne pytanie- mnil napisał, że tą misję wykonał, a przecież kupowanie miast od kompa jest zabronione...
Na stos oszusta :!: :lol:
Dać mu ostatecznego bana na KO i wywalić ze wszystkich. Nikt poważny i tak nie uwierzył w jego bajeczki o robieniu tury po pijaku.
Dlatego się daje tury papieża MGowi. To przecież oczywiste. Nie wiem, czemu o tym zapominacie...
Tak to ma być, że Gruzja ma świetne wojsko, a mało pieniędzy --- kiedy Turcja ma sporo pieniędzy, a beznadziejne wojsko. To jest wyrównanie szans.