Ja osobiście butów z vibramem na miasto bym nie polecał - jest to kawal solidnej ale i twardej podeszwy jak dla mnie za twardej na asfalt. Podczas wypraw górskich najbardziej nogi bolą po docinkach odbytych na utwardzanych drogach.Cytat:
Vibram
Wersja do druku
Ja osobiście butów z vibramem na miasto bym nie polecał - jest to kawal solidnej ale i twardej podeszwy jak dla mnie za twardej na asfalt. Podczas wypraw górskich najbardziej nogi bolą po docinkach odbytych na utwardzanych drogach.Cytat:
Vibram
Tego się obawiałem. Tyle możliwości wyborów butów na niskie/średnie/wysokie partie gór, śnieg/pluchę, las/bagna/piasek, a gdy człowiek robi km w mieście, to często (nie tu na forum) słyszy głosy, że najlepiej chińskie adadasy za 30 zł w rodzaju trampki.
Osobiście lubię skórzane, eleganckie buty, ale nie na tak długie marsze. Raz, że nie wygląda to profesjonalnie, a dwa że w końcu mamy XXI wiek, więc pewnie wynaleziono coś przyjemniejszego dla stopy. Gdyby nie to, że sprzedawcy w sklepach z obuwiem sportowym są tam z przypadku, wypytałbym ich na temat tego i owego. Mam jednak nadzieję, że będę mógł coś wybrać przez internet.
OMG, Salomon ma Contagripa . Ta sesja mnie zabije kiedyś ;)Cytat:
Zamieszczone przez Limon
Vibram, Contagrip ma różne wersje, twardsze miększe itp. Zależy w jakich butach ;)
http://www.soleredemption.com/wp-con...ce-1-mid-1.jpg
Prawdopodobnie uda mi się zakupić buty moich marzeń :D oczywiście, spodziewam się hejtu od Volomira :)
Er Fors Łany zawsze na propsie :P
Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Dlaczego?
Tez musze sobie kupic buty na wiosne i generalnie to totalnie nic nie ma w sklepach...
Bo to już forumowy klasyk, a buty całe białe, hip hopowe, Volo, co się z Tobą dzieję :shock:
Ja bym ich nie zalozyl (wole czerwone), ale bez przesady:P
Może i są wygodne...ale wyglądają lekko..hmmm... jak dla homusia?
Er Fors Łany klasyka obuwia wygląda jak dla pedała?! :shock: :D