Re: PROBLEMY TECHNICZNE Z GRĄ I STEAM
przeczytałem cały temat, ale nie znalazłem skutecznego sposobu na mój problem :
zainstalowałem empire, spatchowalem do 1.5, mapa kampanii normalnie chodzi ale gdy ma zaladowac bitwę wywala do pulpitu z "nie wysyłaj empire.exe, a jak gram w "własną bitwę" to po pewnym czasie walki obraz stawał i gra zawieszała się....
przeinstalowałem ją od nowa i zrobiłem wszystko jak za pierwszym razem, ale teraz pojawia mi się tylko okno startowe ( nie menu, tylko to przed intrem ) i po chwili znów pulpit
może wiecie od czego i od jakich plików tak się dzieje ??
p.s. bardzo prosze o pomoc...
gra powinna sama ustawić odpowiednie ustawienia grafiki pod Twój sprzęt....jak tak zrobiłem i mi śmiga aż miło 8-)
Witam,
Przejrzałem cały temat i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. A mianowicie:
Grę kupiłem rok temu od razu po jej wydaniu. Zainstalowałem (pomijam fakt, że tydzień pracowałem nad tym) i działało jak trzeba. Niestety przed świętami musiałem robić formata i przejść z Windows XP na Windows 7. Zainstalowałem grę, Steam ściągnął patcha i odpalam. Wszystko działa jak trzeba oprócz jednej rzeczy. W trakcie gry nagle obraz się ścina i po kilku minutach wywala grę. Dzieje się tak zawsze przy przesuwaniu mapy. Grę zainstalowałem na innym komputerze i nie ma takich problemów oprócz tego, że ściągnęło patcha i ten patch w ogóle nie działa:| Wiecie może dlaczego mi się ścina i wywala grę?
nie będę robił nowego tematu więc tu napiszę 8-)
(a co do zapytania Vardriela to nie mam pojęcia...)
moje pytanie jest takie czy da się jakoś zrobić żeby można było Husarię rekrutować od początku?(czy ja już zadałem to pytanie czy mam de javu?)
Nie jest to w pełni problem techniczny, jednakże dalej problem z grą, a po co zakładać osobny temat.
Mam pytanie odnośnie jednostki w ETW. Mam wynalezione mechaniczne gwintowanie, gram Austrią, dzięki czemu powinienem móc werbować jednostkę "pogranicznicy", jednakże nigdzie ich nie widzę i nigdzie ich zwerbować nie mogę. Wie ktoś dlaczego?
http://img714.imageshack.us/img714/6...teamfuck01.jpg
Po półgodziny walki i bezsensownego klikania poddałem się i odechciało mi się grać.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Brak słów by wyrazić mój gniew - człowiek kupuje produkt za ciężkie pieniądze (byłem w tej gromadzie ludzi co kupili na początku zaraz po premierze), a tutaj takie gnojskie sztuczki !
Moga zapomnieć o mnie jako potencjalnym kliencie Napoleon Total War !
Witam, mam następujący problem w czasie bitwy gra wyłanczała się a teraz:
Teraz,po kolejnym reinstalu nie widać tekstur...Na mapie są tylko żołnierze i jednostki specialne żadnych miast lasów itp...
Wie ktoś co na to poradzić, ta gra to syfffff,mam dosyć najpierw wywala a tera...http://www.xfire.com/profile/arsa99/screenshots/ prosze patrzeć na pierwszy screen z empire...
Jeśli umie ktoś pomóc to proszee...
Tak sobie myśle że to wina tego:NVIDIA GeForce GTX 260 896MB ;p.Może umie ktoś poradzić, coś oprócz zmiany karty.Szkoad mi tych 140zł...
Cytat:
Zamieszczone przez Vardriel
Witam,
Przejrzałem cały temat i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. A mianowicie:
Grę kupiłem rok temu od razu po jej wydaniu. Zainstalowałem (pomijam fakt, że tydzień pracowałem nad tym) i działało jak trzeba. Niestety przed świętami musiałem robić formata i przejść z Windows XP na Windows 7. Zainstalowałem grę, Steam ściągnął patcha i odpalam. Wszystko działa jak trzeba oprócz jednej rzeczy. W trakcie gry nagle obraz się ścina i po kilku minutach wywala grę. Dzieje się tak zawsze przy przesuwaniu mapy. Grę zainstalowałem na innym komputerze i nie ma takich problemów oprócz tego, że ściągnęło patcha i ten patch w ogóle nie działa:| Wiecie może dlaczego mi się ścina i wywala grę?
Jaką masz karte graficzną?Możliwe że jeśli GeForce'a to masz coś takiego jak ja...Sam nie wiem.
Takiego syfu po takiej grze nie spodziewałem się i tyle...
Cytat:
Zamieszczone przez arsa99
Witam, mam następujący problem w czasie bitwy gra wyłanczała się a teraz:
Teraz,po kolejnym reinstalu nie widać tekstur...Na mapie są tylko żołnierze i jednostki specialne żadnych miast lasów itp...
Wie ktoś co na to poradzić, ta gra to syfffff,mam dosyć najpierw wywala a tera...
http://www.xfire.com/profile/arsa99/screenshots/ prosze patrzeć na pierwszy screen z empire...
Jeśli umie ktoś pomóc to proszee...
Tak sobie myśle że to wina tego:NVIDIA GeForce GTX 260 896MB ;p.Może umie ktoś poradzić, coś oprócz zmiany karty.Szkoad mi tych 140zł...
Ściągnij starsze sterowniki do karty graficznej. U mnie były problemy z wygładzaniem krawędzi, starsze stery i jest pięknie.