Niestety nie ma dobrego sposobu na przyspieszenie przejścia tury. Między Bogiem, a prawdą... ja mam dobrego kompa i też mi długo tury przechodzi. Więc to raczej specyfika modu niż konfiguracja sprzętowa. ;)
Wersja do druku
Niestety nie ma dobrego sposobu na przyspieszenie przejścia tury. Między Bogiem, a prawdą... ja mam dobrego kompa i też mi długo tury przechodzi. Więc to raczej specyfika modu niż konfiguracja sprzętowa. ;)
A czy Medka masz zainstalowanego na tym samym dysku fizycznym co system?Cytat:
Zamieszczone przez Seraphin
Nie, system mam zainstalowany na innym ;)Cytat:
Zamieszczone przez wojtek 85
Ja tak miałem i zmiana tury trwała nawet 5 minut. Spróbuj zainstalować medka na tym dysku fizycznym (w sensie dysku twardym, a nie partycji) na którym masz system. Mi pomogło.Cytat:
Nie, system mam zainstalowany na innym ;)
Widzisz, a u mnie nie ma prawie żadnej różnicy z przewagą dla partycji. Jak miałem Medka na systemowym wgrywanie tury na SS trwało około 2min. Na partycji 1,5min.
Mam pytanie odnośnie gry Aragonią. Pojawił mi się komunikat, że "...w tym roku Królestwo Leonu i Kastylii połączyło się z Królestwem Aragonii tworząc Hiszpanię...".
Jest to tylko informacja dla gracza, czy może jakiś skrypt, który można wykorzystać, żeby objąć tron Kastylii? ;)
Ja mam pulpit kiedy bitwa jest toczona o zamek lub miasto z kalifatem. Musze dawać na auto no a że to kiszka to wszyscy wiedzą. Nie wiem czy coś podmienić dograć ?
wyszedł jakiś nowy patch bo ostatni mam chyba z listopada
Siemanko, mam pytanko, kiedy instaluje patch 6.1 tam jest już opcja Real Combat\Real Recruitment razem z 3 innymi opcjami do zainstalowania, pytanie zatem jest takie:czy to jest ta sama opcja o której jest cały ten temat?Z tego co widziałem to 2części Real Combat\Real Recruitment o której jest mowa w głównym temacie wazą coś ponad 1GB natomiast patch 6.1 także z opcją Real Combat\Real Recruitment waży duuuuuuużo mniej. O co tu chodzi?to jakieś dwie różne rzeczy bo nie kumam już co do czego.
pozdr
30 październikCytat:
Zamieszczone przez theo
Cytat:
Zamieszczone przez Marciano82
Wszystko jest TUTAJCytat:
Zamieszczone przez Kyuzo