nie rozumiem dlaczego ci goscie z ca nie dogadaja sie z moderami (np. od gem moda) i wypuszcza ten mod jako patch
za glupi sa?
Wersja do druku
nie rozumiem dlaczego ci goscie z ca nie dogadaja sie z moderami (np. od gem moda) i wypuszcza ten mod jako patch
za glupi sa?
U mnie po patchu bez zmian, grać się da ale mogło by być lepiej, najbardziej denerwująca jest zmiana tury trwająca 1,5 do 2 minut, dopóki tego nie zmienią to raczej odstawię grę i poczekam.
Aktualizowało ci samo, czy indywidualnie wybrałeś patcha 1.5?Cytat:
Zamieszczone przez Canis
WItam,
U mnie patch 1.5 niestety wprowadził tylko lagowanie przy bitwach (niezależnie czy większe, czy mniejsze). Jak dotychczas było ok, to teraz akcja przerywa na 1s-3s i leci dalej.
Na mapie Kampanii bez zmian, przynajmniej nie zauważyłem.
Pozdr.
Łukasz
Ja nie sciagałem bety - dodatkowo nie mam odznaczonej opcji bety. Paczka ok 24 mb pobrala sie sama. ( wiec mysle ze to nie beta )
U mnie również patche ściągnął się automatycznie. Mam jednak wątpliwość czy jest zainstalowany ponieważ wciąż pokazuje mi "build 1.0.0.".
Gibril, wejdź sobie do plików gry i prawym na exe, potem szczegóły, mi tam pokazuje 1.0.0.1
Nowy patch zabrał mi encyklopedie. Pojawia się biała strona, ale to tylko beta :mrgreen:
Mi pobrało do shoguna ten patch ważący 24,8 mb. Wam też takie coś się przytrafiło czy tylko mi??
Edit: pobiera mi teraz 24,2 mb do Rome II
Ja wcześniej pisałem ale gdzieś znikł post :roll: mi patch beta nie pomógł, a doświadczyłem znaczny spadek płynności podczas bitwy. Może to dlatego, że to beta