Chyba tylko ważniejsze osady mają garrisson_script tak jak Adrian15o sugeruje. Wszędzie to raczej na 100% nie było jak grałem. Ale dawno nie grałem.
Raster321 w Mosa już nie grasz Mordorem ?
Wersja do druku
Chyba tylko ważniejsze osady mają garrisson_script tak jak Adrian15o sugeruje. Wszędzie to raczej na 100% nie było jak grałem. Ale dawno nie grałem.
Raster321 w Mosa już nie grasz Mordorem ?
Odstawiłem to na później, bo mi się przejadł Mos i chciałem spróbować czegoś nowego :D Pewnie wrócę prędzej czy później do mosa ale ten mod mi się bardzo podoba choć nie wiem co począć Imladrisem. Może błędem było jak najszybciej zająć miasto goblinów bo tam się ostro wykrwawiłem z łuczników
No może i tak. Grając takimi frakcjami należy bardzo uważać na jednostki.
Tak w ogóle na jakim patchu gracie? Bo 0.4 wyszedł.
0.4 to z 3 tygodnie temu albo i miesiąc jest. Ja gram na nim.
Hah więc jak mówiłeś Araven, że Imladris sobie radzi to raczej ich nie znerfili. Strasznie mnie boli te 30 tur do następnej jednostki może potem to zmaleje. Powinienem przestać narzekać tylko wziąć się do roboty ^^ Jak działa eregion script bo widziałem na YT jak gostek odbudował krolestwo eregionu ja przejalem te osady i nic sie nie pojawilo
Ja w to nie gram :P - odpowiadam na pytania dotyczące ogólnie TA bo i takie się tu zdarzają :)
Eregion script? Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Jesteś pewien, że grał on na DaC?
Ja też nie słyszałem a w campaign_script nic nie ma o Królestwie Eregionu, w zmianach w DaC chyba o tym nie było.
Zresztą jeżeli pojawiałoby się nowe królestwo mielibyśmy jego jednostki w bitwie gracza, a takich nie ma.
Raster321 - możesz wrzucić linka do filmiku, gdzie to widziałeś.