jak już pilnujemy tempa, to warto zwrócić uwagę, że tura nawet nie pobrana ...
Wersja do druku
jak już pilnujemy tempa, to warto zwrócić uwagę, że tura nawet nie pobrana ...
https://www.sendspace.com/file/ghclsq
Sycylia
patrząc na ostatnie dwie tury Wenecji w wykonaniu właściciela żałuje że robiłem wcześniej za te państwo tury
Szkoda moich starań
Liczę, że tym razem zrobi za Turcję prawowity właściciel. Podobnie jak kiedyś Innocentemu może mi nie pasować, że gracz z którym mam pona ma możliwość prowadzenia ze mną wojny hybrydowej ;)
i tak jak w przypadku Danii może w przypadku dłuższego opóźnienia za Turcję ruchy wykona MG?
Również może robić za Wenecję w przypadku opóźnień
Regulamin jasno mówi, że robi to sojusznik. Soplica ponoć ma zrobić w ten wieczór. Ale jak nie zrobi to będę musiał poczynić honory z rana.
Naprawdę tak ma to wyglądać? Która to już miałaby być? 5? Mam nadzieje, że tym razem się wywiąże
Trzy zrobiłem. Wierz mi, że kto jak kto - ale to ja mu najwięcej wtykam na fb.
Niech już sam zrobi nawet jakby miał zrobić jutro. Ale oczekuje że chociaż tu wejdzie na 2 minuty i napiszę o opóźnieniu.
Przepraszam, miałem dużo pracy dzisiaj... Już robię.
Jeśli Mefisto ma chęci to jestem za tym żeby robił w razie opóźnień,gdybyśmy mieli powierzać MG robienie tur trwało by to wieki.
Polska
http://www69.zippyshare.com/v/DgdoMUfx/file.html
Jeszcze raz przepraszam.
Będzie dzisiaj, przepraszam za lekką obsuwę
https://www.sendspace.com/file/u9aqwq
Węgier, ma też pełną skrzynkę
Czysto od wczoraj.
Turę dam za jakąś godzinkę.
dzisiaj będzie, mam prawie skończoną
Przepraszam, ale dam radę zrobić turę dopiero jutro, przez dobę nie ma mnie w domu
Ale chcielibyśmy, żeby dalej Katana robił w swoim stylu. ;) (Przypominam ostatnie problemy z moim robieniem za Turcję - a różnica między mną a Soplicą jest mniejsza niż między wami)
ty uważasz że robiebienie za drugą potęgę w grze ( wg statystyk) a robienie za Wenecję która ma 4 prowincje można porównać? :P
szczerze robiłem tam turę 2 minuty dosłownie. No chyba że chodzi ci by Katana wystawiał armie jak ostatnio na odstrzał.. :)
no i cytując "nie zrobił w czasie
wiec jako zastępca czyniłem honory"
Bez znaczenia, bo małe skoncetrowane poletko może odznaczyć się większą intensywnością interesów i braku miejsca na błąd. :P Cytatów nie trzeba, bo podkreśliłem, że moja uwaga jest jedynie ripostą.
Ale ale, co to za zwyczaje? NIe edytuje się takich postów i nie udaje uploadu w terminie. Myślałem, że weterani mają to już przyjęte. ;)
Nic nie udaje, przecież masz czas kiedy post był edytowany.
Wcześniej uprzedzałem że wstawię o tej godzinie.
Nie chciałem dublować posta. Co prawda mogłem usunąć post i wstawić nowy jak to zazwyczaj robię. Więc jeżeli to wprowadziło jakieś wielkie zamieszanie to przepraszam
Może zamiast się wiecznie czepiać zaczniemy czerpać przyjemność z gry? ;)
Pozdrawiam
Chodzi o podkolorowanie MKO38 w dziale głównym, że coś się zmieniło. ;) Nigdy nie wiadomo. A edycja nie jest tak bardzo zauważalna. Nic się od dubla nie stanie w takich wypadkach. Broniłem się przed ewentualnym oskarżeniem o spóźnienie.
Sorry chłopaki, jutro zrobię bo nie miałem wcześniej dostępu do kompa, a teraz muszę iść spać.
Btw. Zachar, tak, wiem, jestem debilem.
Chodzi ci o tą wielką armię w postaci jednego żołnierza blokującą moich zabójców ? ;)
a co do tury spoko zrobisz jak znajdziesz czas. Jest info - nie ma pretensji o opóźnienie
Czyli dobrze mówiłem. x) Przez chwilę miałem wątpliwości co do tej hipotezy, bo jak przychodzi do bitwy to się dodaje magicznie jeden żołnierz jako dowódca, ale w przypadku zabójców to nie działa...
to już chyba czas najwyższy ...
Ja się tylko dziwię,że ktokolwiek jeszcze daje wiarę w to "jutro" Soplicy,od dawna wiadomo,że tych deklaracji nie można niestety traktować poważnie. Mefisto dasz radę dziś popchnąć kolejkę? Bo Paweł jak się go poprosi pewnie też zrobi "jutro" czyli za tydzień.
Polska
http://www118.zippyshare.com/v/94ymVT11/file.html
Przepraszam, nie dałem rady.
dzisiaj będzie