Cytat:
Nie wydałem ani nie wydam ani złotówki na te grę. Uważam, że WG nie zasługuje na moje pieniądze po tym, co robi z czołgami. Mam przeczucie, że jak w War Thunderze pojawią się wojska lądowe, to przeniosę się tam. Gaijin robi swoją grę znacznie rzetelniej.
Też miałem takie podejście ale mimo wszystko mam z tej gry sporo fanu, a za fun można zapłacić. W sumie ostatnią grą jaką kupiłem było RO2, które nie spełniło moich oczekiwań, więc pobawiłem się chwile za free w w czołgi - sprawdzić czy daje radę. W sumie to daje - zwłaszcza, ze znajomymi w plutonach.To chyba jedna z ostatnich gier w jakie grywam - jeszcze czekam na EB i pozostają stare tytuły - może jeszczę ukradnę na spróbowanie Rome2, jak się spodoba to kupię. Chyba , że czołgowy War Thunder wyjdzie i urwie mi dupę to zmienię wtedy preferencje, a konto sprzedam - myślę, że nawet bardzo na tym nie stracę
Cytat:
ja to ledwo TK wymaksowałem czołg fajny i można na nim coś ugrać ale jest "odrobinkę" za duży co miałem już okazje odczuć
mam dziwne odczucie że pierwsze 3 frakcje mają za dużo weakpointów w stosunku do nowych drzewek o ile z francuskimi za dużego problemu nie ma to mam dziwne wrażenie że brytole i chinole ich prawie w ogóle nie moją z przodu czołgów albo po prostu ja jestem noobek i znaleźć ich nie mogę
Tygrys fajny ale często na kompletnie debilne teamy trafia i najczęściej dzięki tkim kolesiom gine. Skątowany potrafi sporo odbić - jak mu nie celują w dolną płytę ;)