-
Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
a jak wgrywałeś win 7 to formatowałeś wszystkie partycje czy tylko 1 ?? jak jedną to sformatuje wszystkie (tylko nie tą co ma wina) zainstaluje medka 2 zainstaluj wszytskie patche ręcznie bo na win 7 ich nie instaluje z płyty ( skąd wiem ?? bo miałem ten sam problem) przegraj pliki wejdź do gry rozpocznij kampanię i zrób save potem skopiuj tam jakiś save z kampanii i zobacz czy będzie działało
-
Chyba to nie jest temat do tego...
-
Próbowałem dobra Jan od dzisiaj Nowogród w Krzyżakach jest twój.
-
jak jest coś wolnego to mogę przejąć(o ile nie jest to "szybka" kampania bo z mojej strony mogą być małe opóźnienia)
-
O widzę powrót kolejny o.O :D
-
Z powodu błędów z kingdomsasmi jestem zmuszony oddac 3 ko
Krucjata X-Bizancjum sytuacja dobra, dużo armii. Sojusz z Turcją, wojna z Egiptem i Jerozolimą.
Krzyżaki 43 Litwa-sytuacja średnia-sojusz z Polską,Mongołami ,wojna z zakonem.
Krzyżaki 44 Nowogród-sytuacja przyzwoita. Sojusz z silną Litwą.Wojna z Mongolami i zakonem. Zdobyte północne prowincje zakonu,dynaburg dalejzakonu, stracone 3 miasta do Nowogrodu na rzecz Mongolii.
-
Oooo, Pop wrócił. :P Coś się znajdzie. ;) Chociażby te wyżej.
-
Cytat:
Zamieszczone przez seba225
Z powodu błędów z kingdomsasmi jestem zmuszony oddac 3 ko
Krucjata X-Bizancjum sytuacja dobra, dużo armii. Sojusz z Turcją, wojna z Egiptem i Jerozolimą.
Krzyżaki 43-sytuacja średnia-sojusz z Polską,Mongołami ,wojna z zakonem.
Krzyżaki 44-sytuacja przyzwoita. Sojusz z silną Litwą.Wojna z Mongolami i zakonem. Zdobyte północne prowincje zakonu,dynaburg dalejzakonu, stracone 3 miasta do Nowogroduna rzecz Mongolii.
Moze powiesz kim grasz w Krzyzakach?
-
Eleven się do mnie odezwał na GG i pisał, że nie ma czasu na KO bo pracuje teraz po 12 h dziennie.
I mówił też, że nie ma czasu napisać szczegółowo w tym temacie informacji o swoich KO do oddania.
Więc chyba możemy uznać, że wszystkie jego frakcje są do przejęcia.
-
-
Wyjezdzam dzis na sylwestra, wracam w srode. Biore ze soba laptopa ale nie wiem jak bedzie z internetem i z czasem wiec jesli tura do mnie dojdzie, prosze o wyrozumialosc.
-
Wolna jest Litwa w MKO 27 (XXVII). Zostało wykonane zaledwie kilka tur, więc nie ma co opisywać sytuacji (zresztą nie ma kto opisać). Po hasło do Zachara.
-
Wyjeżdżam na sylwestra, wracam najwcześniej w środę wieczorem.
Szampańskiej zabawy życzę i wszystkiego najlepszego w nowym roku.
-
Wolna też mauretania w mko 21.Po haslo do Marata.
-
Nie będe miał dostępu do kompa do 5 stycznia, ale nie wiadomo czy do miejsca w które się udam będzie net ;P
W razie takowego problemu związanego z brakiem neta proszę sojuszników o zrobienie tury.
WKO 32-Marat(Francja)
Wko 34-Joopiter ( Wenecja)
MKO 23-domen ( Bułgaria)
MKO 25-adi ( egipt)
MKO 26-ProNoob (Turcja)
MKO 27-maryniasz(HRE)
MKO 28-Matisek (HRE)
MKO 29-tutaj proszę o zrobienietury przez domena.(Polska)
MKO 30-to samo proszę o zrobienie tury przez adiego-mg(Bizancjum)
-
W KO Rome 2 wolny Pont i chyba Germania:
viewforum.php?f=499
Tu macie opisane jak grać:
viewtopic.php?f=499&t=11892
===============================
Wolni też Tlaxcallanie i Aztekowie w Ameryce 2 (wzajemny sojusz + sojusz z Majami).
Do Tlaxcallan po hasło Markusa lub do mnie. Po hasło do Azteków do elevena.
-
Wolna jest Litwa (dawniej grał nią Piter) w Krzyżakach 42 (i chyba tylko Litwa, ale możliwe, że coś jeszcze).
Oczywiście na razie ta KO jest zamrożona, ale jak znajdzie się chętny na Litwę to może reaktywujemy już niedługo:
viewtopic.php?f=414&t=10037&p=263707#p263707
-
Wolna jest Sycylia w MKO 23. Silne państwo. Prawie cała zachodnia Afryka już podbita, duża część Włoch, Raguza i jeszcze coś na Bałkanach.
-
Na 90% nie będzie mnie do piątku proszę o zrobienie tur w danych KO przez MG
Mko 29
Mko 30
WKO 34
Już nie ważne ;p
-
apropo mko23 - sytuacja trudna - wojna z potęgą bizantyjską i nieprzyjazna potęga węgierska. Sojusz z Genuą
-
Nieprawda. Potęga bizantyjska właśnie straciła 2 armie a węgierska dopiero kombinuje jak tu wspomóc sojusznika. :P
==========================
Edit:
Emotikony nie działają po aktualizacji forum.
-
ja widzę to zgoła inaczej. Zainteresowanych zapraszam do mnie na PW. Jestem sojusznikiem Sycylii i parę tur za nich robiłem
-
Wolni Maurowie w MKO 21. Sytuacja dobra, bardzo duze panstwo, mnostwo armii, co ture masa zlota. Ale wojna z rownie silna Anglia (dzialania wojenne glownie w rejonie Francji, ktora jest sojusznikiem Maurow, ale zostala jej 1 prowincja i brak wojska).
Polecam, ciekawa rozgrywka, a KO niepotrzebnie stoi. Po haslo do mnie.
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez Zachar
ja widzę to zgoła inaczej. Zainteresowanych zapraszam do mnie na PW. Jestem sojusznikiem Sycylii i parę tur za nich robiłem
Ok, w sumie wiesz najlepiej skoro nawet robiłeś za Sycylię kilka tur.
-
Poszukujemy gracza na Szkocję w wko31. Sytuacja jest trudna. Po wielu latach wojny zachodniej, upadł jej sojusznik - Anglia i Wyspy Brytyjskie doznają powtórnej inwazji wikingów ze wschodu. To fakt. Jako namiestnik - postarałem się zniszczyć jedną armię Zacharalda przy Exeter, więc morale wojska są bardzo wysokie! ...
Zacharald mruczy co nieco o możliwości pokoju, nynie nie chce rozmawiać z jakimiś tam namiestnikami, jeno z nowym królem! Sprawa pewna nie jest, jakowoż czy znajdzie się śmiałek, rękawicę podnieść gotów?
Runda owego - państwa szkockiego - właśnie nadeszła.
-
-
Tutaj są wolne Pont i Germania:
viewforum.php?f=499
-
Mam problemy z netem, dlatego mogę nieco opóźniać tury. W weekend wszystko powinienem już ogarnąć. Przepraszam, jeśli będę opóźniał i proszę o cierpliwość.
-
Jako ,że wyjeżdzam na ferie i nie będe miał dostępu do kompa to poprosiłem o robienie tur za mnie:
Krzyżaki XLVI- Arrim
Brytania - ACN
Mko XXIX - tutaj nie wyznaczylem dokładnie,ale może każdy moich sojuszników(seba225 ,krzywousty itd.)-Mg proszę o podanie i hasła jeśli kolejka dojdzie do mnie
Mko XXX- Marat
Mko XXIX - Mg
Wko XXXIV - Mg
Pisze to ,żeby nie było bałaganu kto ma robić za mnie tury.
Mój brat ( Jan Pancesz III) też wyjeżdza,tury za niego:
Krzyżaki XLVI - Mg
Mko XXIX - prawdopodobnie Milanos(jeśli się zgodzi)
Mko XXX - Mg
Mko XXXI - Mg
Wko XXXIV- Mg
-
Jeszcze parę lat i wykminie, z którego jesteście województwa. :D
Też wyjeżdżam dzisiaj (technicznie rzecz biorąc) na tydzień. W sumie wątpię, czy w jakimkolwiek KO tura do mnie dojdzie, ale niech tam. Domen jakby co w WKO 30, 33 zrobi, Maryniasz w WKO 32, a Mefisto w WKO 31. MKO 22 i 28 turę dopiero co zrobiłem, a w MKO 21 proszę wszystkich, żeby na mnie w razie czego poczekali, bo gdyby ktoś musiałby za mnie zrobić turę, to by się niemiłosiernie umordował. W MKO 26 nikogo nie wystawiłem, ale mam tylu takich dobrych sojuszników ( :D ), że na pewno ktoś się chętny znajdzie. Właściwie to nawet MG może zrobić, bo Litwa tam to praktycznie 1-2 prowincje.
-
Wolna Litwa w Krzyżakach 43. Sytuacja nie jest bardzo trudna, jednak troche skomplikowana, dlatego nie polecam początkującym, a Litwa jest dosyć ważnym państwem. Litwa walczy z silniejszym Zakonem i w teorii z Nowogrodem, ale tam nie było nawet przekroczenia granic. W wojnie z Zakonem pomaga jej silna Polska, która zajęła sporo ziem Zakonu. Ostatnio nawet udało mi się pokonać 2 ich armie. W sojuszu jest również Mongolia, która nieco wygrywa z Nowogrodem i walczy z Niemcami. Skandynawia podzielona przez Zakon i Niemcy. Po hasło do MG(Domena), mnie lub adiego
W tej KO jest wolny również Zakon, ale tutaj sytuacji nie opiszę, bo wiem tylko, że stracił dużo ziem.
-
Wyjezdzam dzis na caly weekend, prosze o poczekanie jesli gdzies do mnie tura dojdzie. Ewentualnie niech robia sojusznicy.
-
Jako że Sabal olewa wszystkie KO ,zdecydował się oddać je.
MKO 25-Dania ( sytuacja bardzo dobra, Sojusz z Kijowem i Francją, wojna z Polską, która przegrywa :P)-po hasło do mnie,sabala lub mg(domen)
MKO 26-Egipt ( państw w bloku sytuacja dobra) po hasło do sabala lub mg ( marat)
MKO 29-Wenecja ( sytuacja b.dobra, sojusz z Polską i Sycylią.dużo Ponów.Po hasła do mnie , sabala lub mg ( Matisek)
MKO 31-Kastylia( 1 tura trzeba zrobić hasło.)
-
-
W Mko 31 aktualnie tura Kastylii, w dodatku pierwsza, także potrzeba gracza i to szybko :D
-
Przejmuję Mko 31 Kastylię
-
Poszukuję zastępcy dla Litwy w Krzyżakach 46.
Powód: Teutonic nie działa mi poprawnie. Jeśli nie uda mi się to naprawić, to osoba mnie zastępująca będzie mogła przejąć Litwę.
-
Nie będzie mnie w dniach 20.01-26.01 oraz 30.01-10.02
Proszę aby w Krzyżakach tury za mnie robił Matisek,ACN (jeśli odwzorowywać to MG ) niech MG wyśle mu hasło ,w Brytanii niech robi MG (Matisek) , MKO i WKO niech poczeka ponieważ nie znam swoich sojuszników i do końca im nie ufam więc proszę o wyrozumiałość , w Krucjacie tez musicie poczekać
-