a gimp jest całkowicie za darmo, i do użytku domowego starcza zupełnieCytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Wersja do druku
a gimp jest całkowicie za darmo, i do użytku domowego starcza zupełnieCytat:
Faktycznie, nie pomyślałem o linku zewnętrznym :)
I jak się podoba nowy avek? :D
Rudzia... mmm rozplywam sie;)
Ze znanego skądinąd filmu biorę swój obecny avatar ;)
Nie znam tego filmu - "Avatar użytkownika"Cytat:
Zamieszczone przez janker92
A czy ja cokolwiek takiego tu napisałem? :?Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Hetman prawdopodobnie nie widzi Twojego avatara. Zamiast obrazka jest tylko napis "avatar użytkownika" :D Mam rację Hetmanie? :DCytat:
Zamieszczone przez janker92
Ja też nic nie widzę.
A ja widzę - macie czego żałować, jest świetny.
Czyzby chodzilo o film "Nic"? :P Moze "Miasto slepcow"?
U mnie tez nic nie widac
E: O jeszcze mi sie przypomnial "Cos"
A propo filmu z avatara kolegi przypomniało mi się powiedzenie kumpla, notabene wielkiego fana Tarantino, "chocbyś ruchał i sto razy, a nie obejrzał Pulp Fiction, to i tak będziesz prawiczkiem". Głupie, ale mnie rozwaliło :)
no a ja właśnie dzisiaj się dowiedziałem skąd pochodzi mój avek. Wstaje sobie rano włanczam tv a jako że jedyny polski kanał jaki tu mam to tvn24 to się na niego zmusiłem i po paru minutach pewnego programu :shock:
http://www.tvn24.pl/-1,1664029,0,1,zami ... omosc.html
a tak pozatym ehhh kompletnie nie mój typ :x wogóle inaczej panią z mojego avka na żywo sobie wyobrażałem musze znaleść teraz inną :mrgreen:
Jarajcie się :p
Jaram się :mrgreen: Zoidberg jest świetny, najśmieszniejsza postać z Futuramy, jest lepszy nawet od Bendera, a to nie byle jakie osiągnięcie ;)
A kto to jest? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Goromir :mrgreen:Cytat:
A kto to jest? :shock:
No a mój przedstawia Krzyżaka i tyle :D
Są "pewne sposoby" :twisted: na posiadanie pełnego PS-a, ale nie będe mówil, bo moderatorzy są czujni :DCytat:
A żebyś zgadł :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Brave
Są nawet sposoby niełamiące prawa. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Brave
Przy okazji mam nowy avek, przedstawia człowieka pierwotnego, kiedy bez wygód w postaci mp3, laptopów, komórek, samolotów musieliśmy liczyć na instynkt i zmysły. Nie było tylu zmartwień związanych z cywilizacją, gdyż baliśmy się by większy sąsiad nie zjadł nam rano żony. ;)
Pora na cos nowego ;) ...chociaz wciaz sie jeszcze zastanawiam nad jednym avkiem zamiast tego :D
Pokaż drugi to się wybierze. ;)Cytat:
Zamieszczone przez zajac
KLA w swoim avku pokazał nam swoją prawdziwą twarz ;)
Zastanawiałem się nad zmianą avatara z Morrigan na
Thomsena z filmu "Das Boot"
http://img826.imageshack.us/img826/7...b0d4ed700f.jpg
jednak może się znów ktoś przyczepić o symbole nazistowskie.
Tak więc zostaje Morri z lekkim liftingiem 8-).
No zas ja mam nadzieje ze sie nikt nie przyczepi do Sadama na rowerku :lol:
Ja, bo ten drugi avek jest jeszcze lepszy. :DCytat:
Zamieszczone przez zajac
Pojezdze sobie na rowerku do konca weekendu a pozniej wstawie "ten drugi" :lol: Zgoda KLA :?: ...z teraz musisz tolerowac "Wyscig Pokoju" :mrgreen:
zawsze wydawało mi się, że skądś znam tę twarz. dopiero dziś mnie olśniło: Fairuza BalkCytat:
Zamieszczone przez exar
http://a.imageshack.us/img841/5792/f...alk07sized.jpg
Tak jak na avku exara da się jej urodę przełknąć, to tu jest niezbyt urodziwa :D...
Morrigan i Fairuza to zupełnie nie związane ze sobą postacie nawet pod względem urody. Oczywiście o ile założymy, że komputerowe postacie/zbiór pikseli może mieć urodę porównywalną do takiej z krwi i kości.
Ironowi jednak jakoś tak się po prost skojarzyło.
A tak poza tym, morri czasami potrafiła namieszać, taka z niej wredna, złośliwa suka - lubię takie.
I nie zapominaj, ze ma biust do brzucha:P
oj tu jesteś w wielkim błędzie - wiele modeli CGI wzoruje się na prawdziwych postaciach, np. Solid Snake (MGS) i Michael Biehn (Terminator). autorzy nie ukrywają, że Snake'a wzorowali właśnie na postaci Kyle'a Reese. podobnie Malcolm (UT) i Delroy Lindo - tego typu przykłady można by mnożyć i mnożyć. wystarczy przyjrzeć się danej postaci.Cytat:
Zamieszczone przez exar
Dokladnie :!: Nawet KLA wzoruje sie na samym sobie moderujac poszczegolne jednostki :mrgreen:
Pewnie dltego jego skinpacki sa tak malo popularne:PCytat:
Dokladnie Nawet KLA wzoruje sie na samym sobie moderujac poszczegolne jednostki
Byłyby właśnie bardziej popularne gdybym się na swojej twarzy wzorował. :PCytat:
Zamieszczone przez Volomir
co tam biust, ważne, że jak na wiedźmę przystało perfekcyjnie operuje laską 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Ok zgoda, dlatego też poszperałem za modelkami wykorzystanymi przy tworzeniu Morrigan i Leliany.Cytat:
Zamieszczone przez Iron_Marcin
Oto co znalazłem.
Victoria Johnson - Morrigan
http://img829.imageshack.us/img829/8...ajohnsonl1.jpg
Alleykatze - Leliana
http://img835.imageshack.us/img835/4253/z7172145x.jpg
Exar, którą wyrwałeś w DA ? ;) z ciekawości pytam.
Wiedźmę, ruda trochę nawiedzona ale jak znajdę czas na drugą partyjkę w DA to i ją spróbuję.Cytat:
Zamieszczone przez Witia
Te "realne" ładniutkie są :D
Kurcze, Morrigan w reau i na ekranie wyglada... zachecajaco;) A jak sie podoba wam moj nowy avek? Licze na glosy w kategorii nalpszego ava:P No dobra, wiem ze nie mam szans bo nie mam babki w avie:P