Czy ktoś z was posiada Domowy Internet LTE w Cyfrowego Polsatu i potrafi napisać coś o nim?
Wersja do druku
Czy ktoś z was posiada Domowy Internet LTE w Cyfrowego Polsatu i potrafi napisać coś o nim?
CZy ktoś posiada windows 10 oraz działający program Geforce Experience? Bo mnie ten program nie działa. Dokładniej raz mi odpalił ale nie pamiętam co zrobiłem :C
Konkretnie jaki masz problem? Zainstalowałeś program a ten zupełnie nie odpowiada na polecenia lub nie daje się uruchomić? Ewentualnie pomimo informacji o aktualizacjach sterowników nie możesz dokonać update gdyż pojawił się problem z dostępem do serwera?
Jakieś 2-3 tygodnie temu miałem to ostatnie i w tym przypadku reinstalacja programu okazała się najlepszym rozwiązaniem.
Odwiedź oficjalną stronę i załaduj ponownie program.
Ohayo, wie ktoś może jaki router do LTE warto brać? Czytałem, że Huawei B315 jest dobry, ale ostatnio jego cena skoczyła :/ Czy coś innego w cenie 300-350 zł jest wartego uwagi?
Mam taki sprzęt:
Intel Core i5 650 3.2GHz
4 gb ram
Geforce GTX 460 SE 1 gb
W Rome 2 mapa kampanii mi zacina nawet na najniższych, Europa Universalis 4 również nie działa płynnie, podczas przesuwania kamery obraz się przycina.
Pytanie moje to co zmienić aby uzyskać płynność w tych grach. Czy dodanie 8gb RAM i karty GeForce GTX 750Ti GAMING 2G pozwoliłoby mi na komfortową rozgrywkę?
Powiem mi ktoś czym i jak najlepiej zdiagnozować co się dzieje z dyskiem? Strasznie mi zwolnił transfer danych na jednym + windows informuje, że dysk jest uszkodzony :/
No dysk jest uszkodzony xD Niech bedzie, że w ramach znajomości pierwsza diagnoza za free xD
Co ty nie powiesz Shay :F
Spoiler:
EDIt: Skanowanie pomogło.
Potrzebuje pomocy! Kupiłem nowy komputer mam 8 GB ramu (7,98 widzi system) windows 8, natomiast w opcjach warhammera widzi tylko 1991 MB... Jak to naprawić, bo się zacina na mapie kampanii a nie powinno :/ z góry dzięki.
Ja rozumiem że ktoś ma problemy z komputerem, ale szukać działu to widzę sie nie chce. Upomnienie. Pampa