http://www.beautifulbeings.co.uk/new...1/hand_pic.jpgCytat:
Zamieszczone przez DMageA
Wersja do druku
http://www.beautifulbeings.co.uk/new...1/hand_pic.jpgCytat:
Tak, bardzo pomocne...Cytat:
Zamieszczone przez Jarl
Ale tak na poważnie, są osoby, którzy się dziewczynom z wyglądu nie podobają. Co z nimi? Czy są skreśleni na początku?
Mam paru kolegów, co mają z tym problemy i potrzebuję dla nich porady. :D
Kolegów...
Wiesz, jak to zabrzmiało? :D
Mało kto jest skreślony na początku, ale niektórzy podświadomie bardzo chcą sami się skreślić. Nikt tutaj nie zna twoich kumpli, więc skąd ktokolwiek ma wiedzieć, jakich im udzielić porad? :PCytat:
Powiedzmy, że jak nie wiesz, jak się zachować w danej sytuacji, to zastanów się, co by na twoim miejscu zrobił Humphrey Bogart.
No dobrze, załóżmy, że jest grupka dziewczyn, którym podobają się faceci wysportowani i z charakterem. A tu się pojawiają tacy: z brzydką twarzą, próbujący być śmieszni, ale im często się nie udaje i próbujący być silni, lecz im siłownia niewiele pomaga. Próbują podbijać do dziewczyn, a one od razu: "nie dzięki, mamy chłopaka" - tyle, że one zmyśliły ich sobie, by ich olać. Jak więc mają sobie znaleźć dziewczynę, skoro do tego są nieśmiali przez te wyżej podane cechy? Nawet nie potrafią rozmawiać dobrze z dziewczynami.
Brzydka twarz to jakiś defekt, czy tak po prostu? ;) Bo jak tak po prostu to zdrowe odżywianie, jakiś sport, wysypianie się i mało siedzenia przed tv czy kompem powinno pomóc :) Tak ogólnie to z reguły faceci to nie płeć piękna :mrgreen:Cytat:
Dobra, z taką i inną twarzą idzie żyć, ale powiedz to dziewczynom :D
Podbijają do lasek, nie będąc w ich kalibrze i się dziwią, że dostają kosza?
A jak mają znaleźć dziewczynę? Niech przestaną jej szukać. Im bardziej będą się starać, tym gorzej będzie im to wychodzić. Niech sobie zajmą czas uprawianiem sportu (niekoniecznie siłowni*, fajne jest bieganie, basen, rower itp.), dziewczyna sama się znajdzie.
* nie istnieje coś takiego jak "siłownia niewiele pomaga", jest za to "jestem zbyt leniwy, żeby poczytać o technice, diecie i regeneracji".
Chciałem przedtem jeszcze dopisać staropolskie porzekadło "miej wyjebane, a będzie Ci dane" ale nie chce robić za eksperta ale jednak... Ja np. mam takie podejście, że nie szukam dziewczyny, jak do jakieś coś poczuje to dopiero wtedy będę się stresował :mrgreen: a Ty wydaje mi się szukasz po prostu poklasku, bo Ci wstyd, że nie masz?
Piter i tak i nie. Koledzy są tacy (paru, nie wszyscy). A z drugiej strony to u mnie tylko nieśmiałość, ale też nie chcę się na razie wiązać z dziewczyną :mrgreen: