Ja 2:1 dla Lecha ;)
Wersja do druku
Ja 2:1 dla Lecha ;)
Stawiam na Sneijdera, potrójna korona z Interem, finał MŚ i w obu druzynach był kluczowym zawodnikiem. Choć Xavi też ma ogromna szanse.Cytat:
Złotą Piłkę po MŚ zawsze dostaje ktoś z Mistrzów, przykładem na to niech będzie Cannavaro. Liczę, że dostanie Xavi, zasłużył sobie na jakieś wyróżnienie :).
Pamiętajmy, że od tego roku złotą piłkę fifa(hybryda zlotej piłki i nagrody fifa) przyznaję po równo dziennikarzy, kapitanów druzyn oraz selekcjonerów... hmmm ciekawi mnie miejsce Kaki w tym plebiscycie, to bożyszcze Ameryki PŁD, pewnie w "10-tce" będzie :lol:
Teraz tak sobie myślę, że jednak Xavi ma sporę szanse wyprzedzić Snaijdera, jedynym minusem jest fakt, że w Hiszpanii było wielu "bohaterów"
haha, samobój z 16 metrów :lol:
I tak pachniało golem, jeszcze coś wpadnie.Cytat:
Dał nam przykład Jarabica, jak zwyciężać mamy" :D
~KKS
dzisiaj, 17:16
"O, tak macie strzelać!" powiedział Jarabica do napastników LECHA ;)
edit: wpadło, oj wpadło ;) Dnipro może się bac. Tak gra Mistrz Polski :D
PS: odnośnie meczu na Ukrainie, http://ukrultras.com/forum/viewtopic.ph ... &start=255
Brawo! Lech wreszcie wyszedł z lekkiego kryzysu, 5 bramek to naprawdę ładnie. Ten Rudnevs ma predyspozycje do strzałów głową, a to ważne, bo ten element mocno leżał w poznańskim zespole. Kikut jaki postęp ostatnimi czasy :shock: Nawet Kriviec popisał się niezła asystą, ale dziura, którą stworzyli obrońcy Cracovii, to po prostu eehh. Mamy już kandydata na spadek, 0 punktów :lol: Liczę na wygraną z Dnipro.
Wow :!: Lech przybil "piatke" z Cracovia :lol: Zas Jaga juz zapomniala o swej niemocy na wyjazdach i wraca z 3pkt. do Bialego ;)
Spotkanie z Lechem zapowiada sie dosc ciekawie ktory oby nie stracil nikogo po meczu z Ukraincami ;)
No ja myślę, że za wcześnie jeszcze mówić o tym, że Lech się odrodził lub coś w tym stylu ;) Bądźmy szczerzy, Cracovia to nie rywal z najwyższej półki oczywiście mówiąc o Polskich drużynach :D Na pewno pomoże nam to w motywacji do następnych meczy, co pewnie poskutkuje lepszą formą ;) Mimo wszystko na wygraną z Dnipro bym nie liczył ;/
No tak, najlepiej niech nie wychodzą w czwartek na boisko, bo po co ? może tez nie licza na wygrana.
Nie rywal z najwyższej półki, ale taka L co to zrobiła takie super transfery wygrała z Cracovią dzięki pomocy sędziego.
Zobaczymy w czwartek, zamierzam zedrzec gardło. ;)
Jak będą biegać i nie odpuszczać, to może coś z tego będzie. A jak im się nie będzie chcieć to odpadną jak to zwykle bywało w przypadku polskich klubów. Fajnie gdybym im się udało ale jak powiedziałem, nic za darmo.