Będziesz mógł później dokupić inne frakcje w DLC.
Wersja do druku
Będziesz mógł później dokupić inne frakcje w DLC.
Podstawowa jest 9, Pont jest darmowy dla każdego ;)
No tak, ale ja mówię o niekupowaniu dlc w przyszłości, nie chcę kupować żadnego dlc. Czy to oznacza, że będę mógł grać tylko podstawową 8 (niech będzie 9...)?
Tak, będziesz mieć tylko te 9 frakcji, Pont Ci się podczas instalacji ściągnie automatycznie.
Łeee, co za bezsens... Kiedyś to były piękne czasy, bez żadnych dlc... A czy po jakimś dłuższym czasie od premiery, jakby Rome wydawany byłby w jakiejś platynowej kolekcji czy ekstraklasyce za marne pieniądze, to też trzeba by było dlc ściągać? Czy może już wtedy zachłanność CA zmaleje i wszystko będzie już normalnie - bez żadnego pobierania i dopłacania?
Tak, a oddziałom wschodnim taką oto brodę:
http://wordinfo.info/words/images/ha...syrian-men.gif
Żartujesz? To cywilizowani ludzie, oni nie mogą mieć bród i długich włosów :lol: (nie bierz tego na serio, to żart ;) )
A co do tematu to dobrze że nie zrobili DLC z barbarzyńcami tylko z Grekami hehe, przynajmniej teraz będzie można pograć większą ilością frakcji hellenistycznych, z czego się cieszę - bo ciężko tak wyobrazić sobie starożytny świat bez słynnych greckich hoplitów prawda? ;)
Barbarian Faction Pack też jest bardzo prawdopodobny, np. Scytia, Dacja i nie wiem... Jazygowie?
Albo paczka z plemionami hiszpańskimi.
Raczej to będzie kilka packów: plemiona dackie, liberyjskie,..
Dokładnie.