Proszę przejrzeć tutejszy dział modów i nie tracić czasu na jałowe dyskusje. ;)
Wersja do druku
Proszę przejrzeć tutejszy dział modów i nie tracić czasu na jałowe dyskusje. ;)
Z tego co się orientuję to mod odblokowuje tylko te frakcje których jeszcze nie ma w DLC. Także Spartą nie zagrasz =jak nie kupisz.
Czekajcie, czekajcie, momecik, czyli co, jak nie będę rozwijał ambicji u generałów, to zagrożenie wojną domową drastycznie maleje, tak??????:)
Ja nie mam wodzów z ambicją pow. 3 i sobie to chwalę.
Może nie jestem początkującym graczem (mam 1000h nabite w Rome II), ale mam jedno pytanko co do Barbarzyńców, jaki budynek pozwala na rekrutację więcej niż trzech jednostek na turę? Gram Galacją.
Rozwinięcie na czwarty poziom siedziby wojowników daje dwa miejsca na rekrutację (wcześniejsze jedno), więc można spróbować stawiać te budynki, chociaż nie jestem na 100% pewien czy ten bonus się kumuluje.
Checker out, nie wiem czy aktualne, ale chyba to akurat w paczach się nie zmienialo...
http://www.honga.net/totalwar/rome2/..._military_buff
Checker? Chyba check it out... Jak już piszesz w obcym języku to poprawnie. Pampa
WItam...mam jeszcze jedno pytanie...dotyczące buntów...kiedy moge sie ich spodziewać i czy jest mozliwe, ze armia ktora bede posiadal np 20 odziałow z generałem zbuntuje mi sie i bede musiał z nią walczyc? czy taki scenariusz jest mozliwy? gdzie moge kontrolować moja sytuacje co do buntów i jak najlepiej im zapobiegać?
Odsyłam do poradnika, odnośnik w moim podpisie. Dalej się odnajdziesz. ;)
Trochę niezrozumiałe jest dla mnie działanie mapy przeglądu strategicznego. Dlaczego na maksymalnym zoomie znikają wszystkie armie, surowce, armie itd? Można temu jakoś zaradzić?