-
Zapodalem i to w dwoch tematach -bez odpowiedzi.
Mialem Medivala 2 dwuplytowego zostala mi jedynie druga plyta instalacyjna ,poprostu jesli ktos ma tez takie go Medivala to potrzebuje obraz pierwszej plyty instalacyjnej zrobiony np na DEAMONIE TOOLS .Wtedy wgralbym medka tak jak mialem ppoprzednio.Obawiam sie ze ta wersja stemowa nie ruszy.
-
Aha, o Deamona chodzi... No ja nie mam, ale mógłbym zrobić. O ile dowiem się jak.
Mnie nie chodziło o dział modyfikacji, a o dział generalnej pomocy technicznej do Medievala II, do którego nawet dałem ci wtedy link. Może tam ci pomogą.
-
Dobra najpierw podziekowania dla
Man_Utd:ok:
za obraz Medka ,ale bedzie sie troche sciagal prawie 20 godzin wiec mysle ze jak wszystko pojdzie dobrze to bede od niedzieli zdolny do gry.
-
Dobra został mi jeden problem cos z niezgodnasica pliku gry z modem przy wczytywaniu sejwu wywala mnie z gry :
wgralem moda 2.2b-poprostu wrzucilem do folderu Medka
wgralem pacze dla Medka i Kingdonsa
wgralem no cd -ale to nie powinno robic rabanu
co jeszcze zapomnialem?
A jedne pliki mi wgrywa inne nie mialem sejwa z WK28 -jakis stary ale mi wchodzi a npbiezacy z WK 34 nie wchodzi coś kojarze ze tam byly jakies dodatkowe pliki zgodności wrzucane ma koś wiedze w tym temacie?
-
Podejrzewam, że brakuje ci następujących plików:
http://www.speedyshare.com/FBqG2/data-KO.rar
(Zawartość wrzuć do folderu data w wwmwe)
-
Witajcie Panowie, wróciłem po długiej nieobecności i chętnie bym coś przejął, są jakieś wolne miejsca w KO?
-
Wracaj na swoją funkcję MG w mko23. W końcu żem cię nynie zastępował. :P Irlandia w Brytanii wolna, Bizancjum w mko25 wolne, Maury i Egipt w wko34 wolne.
-
Witam graczy!
Czy w najbliższym czasie będzie startowała jakaś nowa kampania?
Obserwuję co jakiś czas dział, lecz nic świeżego się nie pojawia... nawet w tym temacie nie ma żadnych zastępstw. Chyba, że nikt nie aktualizuje, a wolne miejsce się ukrywa :P Gdyby trzeba było kogoś zastąpić, to z chęcią wypróbuję się w tej "dziedzinie" gry ;)
-
NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY NOWY!
Nic nowego nie powstaje, bo jest nas tak mizernie mało, że nawet w toczących się czterech są dziury. Gdzie te czasy, kiedy równocześnie trwało 40 kampanii... W MKO23 jest dziura na Aragonii i Sycylii. Aragonia zdycha, ale na taki chrzest mógłbyś ją właśnie dokończyć. Inna sprawa to Sycylia, nie wiem czy Zachar chciałby nań świeżą krew, aczkolwiek ta nacja ma w sobie więcej sensu. ;)
-
bardzo fajny nik i avatar :)
bez urazy ale w mko23 ktokolwiek poza Andzią i maryniaszem ( w Maryniasza, wierzę że wróci) byłby dla mnie jak oddanie walkowerem państwa. Tam sytuacja jest tak zaawansowana, że nie chciałbym by były to państwa "szkoleniowe".
Jeżeli byłbyś zainteresowany nową kampanią na dodatku Kingdoms to ja chętnie pogram. Mógłbyś poznać tam zasady i tajniki ko.
Po takim wstępie wtajemniczyłbym Cię w sytuacje mko23