Wersja 3.2 jest bardzo dobra. Gram obecnie na nowym AI Pitera, takoż świetne może wkrótce Piter je udostępni na razie wersja 3.2 jest dostępna.
Wersja do druku
Wersja 3.2 jest bardzo dobra. Gram obecnie na nowym AI Pitera, takoż świetne może wkrótce Piter je udostępni na razie wersja 3.2 jest dostępna.
A nie wiecie czy może dodadzą kiedyś Amerykę??
Tego AI 3.2 od Pitera pobrać nie mogę, czyżby linki wygasły?
albo można prosić o upload na inny serwer?
:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez simmon91
hm, teraz działa, spróbuj jeszcze razCytat:
Zamieszczone przez simmon91
Nie, dla mnie nie są ładne wyglądają jak bulwy w zbrojach w tym SS wiem bo grałem.
Wiem, że Włosi nie podają terminu wyjścia BC 7, ale może ktoś wie czy oni już kończą tą siódemkę i jej wyjście to np. kwestia kilku miesięcy czy np. roku?
Sami nie wiedzą, ja podejrzewam że wydadzą po wersji SS 7.0 co robi skok jakościowy o rok świetlny, i w komentarzach czasami wspominają o tym projekcie...Mam na myśli ich forum, a nie twcenter...Cytat:
ordenus22
---------
Moim zdaniem:
Jednak może być jak z wersją tego moda 5.0 że wydadzą bez specjalnego :"pieniactwa" marketingowego, swoją drogą uważam, że tamta wersja 5.1 była najlepsza, ale zobaczymy, może wrócą do pewnych rozwiązań z tamtej wersji...
A SS 7.0 to kiedy wyjdzie, bo nie jestem w temacie jeśli chodzi o ten mod?
Pytam o te przybliżone terminy, bo nie wiem czy mam wgrywać te wszystkie submody jak mietka77 itd (gram tylko na dziedzica i dfs) i zaczynać kampanię po raz n-ty Polską. Jakby się okazało, że za np.za miesiąc albo dwa wyjdzie siódemka to wstrzymałbym się i poczekał na nią. Zresztą ma być Litwa to byłyby nowe możliwości, nowe perspektywy i mod wg mnie zyskałby bardzo dużo. Jakby jednak trzeba było czekać dłużej to pocisnąłbym Polskę ze wszystkimi zmianami, które dają submody.
Ja to bym chciał żeby dodali Walię,Antiochię i Irlandię :P oraz więcej jednostek! xD i pomyliło ci się coś.... nie SS tylko BC...
Wyraźnie chodzi jemu o SS.Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches